Со кој од познатите фаци би сакале да имате секс?

Член од
10 јуни 2022
Мислења
54
Поени од реакции
78
Натали Портман ќе биде новиот Тор.
Eве ја, кога го најавија тоа, сликана со режисерот на новиот филм за Тор.
Аааа добро не ме интересира.
Мене Крис Хемсворд може да ми прави громови во кревет со чеканот како сака и колку сака и од напред и од позади :LOL: :P :love: :rolleyes:

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.673
Поени од реакции
37.659
... не би рекла, топол поздрав од мило скоро кон сите ви се обраќа со „душо“!

...туку „безживотник очаен“ е да се седи на форум само со цел да се кликне опција „тажно“ или што ја знам „смешко“ и кај треба и кај не треба со еден збор на сите постови во моментот,
еве ми шанса да ви пишам на вас неколку (кој знае колку дупли никови си имате), дека воопшто не ме тангира вашето однесување, големи сте никој не може да ве смени ако не го направите вие тоа самите, ама ми пречи на форумов кога ми доаѓаат едно по друго нотификации на вашите глупи реакции, па не можам да следам некои други коментари ако ме цитират или тагнат, што мислам дека не е во ред,

...ај да ставите еднаш два пати, ама на сите коментари да ги поминете со такви „жални, смешни, гневни реакции“ без да учествувате во дискусија е само еден вид тролање, јас ве ставив под игнор неколку пати, ама изгледа тоа ви е смислата на присуство на форум, така да не ги судите другите кога вие неколкуте нема да ги цитирам кој сте си знаете (банда со команда) сте бетер во форумско однесување!

zarko-madzic5.jpg zarko-madzic1.jpg

... Жарко! :kafence:

Последно уредено:
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ако реално гледаме на нештата, Топол поздрав у споредба со тебе е Махатма Ганди.

Опција тажно или смешно е исто што и лајк, со таа разлика што сите твои постови се у најмала рака смешни (смешно глупи) или тажни (глупи)

Никој не те цитира ко прво, ко второ тие што те цитираат се тука да те тролаат или да ти се смеат на небулозите што ги пишуваш а најчесто копи-пејстираш.
Никој не ти праи муабет и не замарај. До душа некој и да те цитира и да ти напраи озбилен муабет, ти на истиот не знаеш да се понашаш и нормално да дискутираш.

Неаме дупли акаунти не си ласкај дека некој ќе праи нов акаут само за да ти става тажни и хаха реакции на твоите ретардирани постови полни небитни слики.

Под игнор, ама пак си не отклучила очигледно.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.673
Поени од реакции
37.659
...секој со свое ниво, тоа што си ја организираш малата група да не тролаш нас (бијонс и топол поздрав) на форум изгледа е втор твој најголем успех, гледај во животот да го почитуваш барем женскиот пол, постари, помлади, ретардирани или било какви, не е твое ти да кажеш какви се, оти животот е курва, а до мене не можеш да допреш ни ваков ни онаков, затоа терај си на форумов како ти е мило ем драго! еве Жарко колку убава насмевка има!

152704_zarko-madzic_f.png 18.jpg

maxresdefault.jpg

images.jpg23.jpg images.jpg

Џ

Џонтра Волта

Гостин
За греота, мисли дека е битна и дека некој се организира за да и става хаха и тажно на ионака ретардираните постови.

Важи дека не можам да допрам, ќе се обидам за момент да ти поверувам. :D :D :D

Почитувам јас женски род, ти си надвор од тоа.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.741
не е твое ти да кажеш какви се, оти животот е курва
Што сакаш да кажеш со ова бијонс? Дека утре може да му се роди дете со посебни потреби?
Срам да ти е, не го очекував ова од тебе.
Ова не треба ни да го помислиш, а не пак да го кажеш/имплицираш.

Kajgana Shop

На врв Bottom