Пресвртница за Украина

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    744
Член од
16 октомври 2020
Мислења
2.626
Поени од реакции
5.558

Прегледај го приврзокот 335697
Навистина се откачени овие проукраинскиве настроени влади, корпорации, индивидуи, сеедно. За една буква кренаа бучава. Сигурно се мислат да ја сменат буквата ,,Z" со друга :pos:

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.458
Поени од реакции
18.456
Wargaming си замина од Минск, Белорусија и ја затвориле канцеларијата таму. Отвориле две нови канцеларии, во Варшава и Белград. Новите канцеларии 7 и 8 по ред ќе вработат 400 луѓе. Компанијата своите почетоци ги имаше баш во Минск.

Инако попзнати се по free to play игрите World of Tanks, World of Warships и World of Tanks Blitz.

Член од
14 август 2018
Мислења
4.973
Поени од реакции
11.272
Инако попзнати се по free to play игрите World of Tanks, World of Warships и World of Tanks Blitz.
:cautious:
Автоматски споено мислење:

Koga NATO te brani ich da na se sekirash. Demek ja branat Ukraina.
Многу јако не одбранија до сега… кичмата уште не боли! Сега уште и од исток да ја осигураат границата… и заминавме во историјата!

Член од
14 август 2006
Мислења
45.352
Поени од реакции
84.573

Прегледај го приврзокот 335697
да
и Зоро ваљда го забраниле

Ја играв првава на Switch. Тоа free to play, кај овие игри, не го сфаќај баш буквално.

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.458
Поени од реакции
18.456
да
и Зоро ваљда го забраниле

Ја играв првава на Switch. Тоа free to play, кај овие игри, не го сфаќај баш буквално.
Ако не прават пари нема да вработуваат 400 луѓе, голем дел програмери, со немали плати.

PROROKOT

Ќе ме биде...
Член од
16 февруари 2022
Мислења
5.155
Поени од реакции
5.364
Буквално гинат за Запад, добро е имало и поретардиран народ од нас и комшиите.

Не можам да се сетам на кои европски избори има победено теткава, но битно е дека се‘ уште не е разбудена за да ја види реалноста...

PROROKOT

Ќе ме биде...
Член од
16 февруари 2022
Мислења
5.155
Поени од реакции
5.364
Koga pocna vojnata I koga Putin zborese za nekakva "denacifikacija", iskreno, mi bese smesno I ne obrnuvav posebno paznja, go racunav toa kako "nesto da se kaze"....
Ama, koga pocnav da istrazuvam sto e rabotata so problemot so Ukraina, kako ispagaa informacii za Azov, nivni vodaci, nivni background, sliki I snimka so naci simboli, knigi, znaminja...

Covece, izleguva deka nacizmot vo Evropa stvarno ne e mrtov....

Ne znam dali tie sto na temava imaat pro ukrainski stavovi se svesni kolku nacizmot bil navlezeni vo drzavata :(

Inaku, denes vo Germania, na nastan organiziran od Hrvatska ambasada, so visoki Germanski funkcioneri, stanuva skandal koga namesto oficijalna Germanska himna , pustena e nacisticka himna od vremeto na Hitler (koja oficijalno e zabraneta)
Jebote koincidencija....
Ако земеш дека ЕУ и ОТАН во своите зачетоци па и потоа, водени се од нацисти, така да нацизмот не само што не е „денацифициран„ во ЕУ, туку е намерно негуван, до состојба во која синовите и внуците од Хитлеровите нацисти се‘ уште се високорангирани ликови или во економијата, или во политиката или во неформалните групи од типот на Форумот во Давос.

Украина му доаѓа само како „колатерална штета„ од тековната денацификација...

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.850
Поени од реакции
21.664
Пролетни џивџани песничка пеат.

Ја незнам што ги држат живи, прати ги по пошта исецкани на ситни парченца директ на адреса во белата куќа.
На белиот у сурат му се познава страв, знае што го чека и има да плаче како мало дете. Толку од рамбо модот, време е за кучка мод.

Последно уредено:
Член од
14 август 2018
Мислења
4.973
Поени од реакции
11.272
Ако не прават пари нема да вработуваат 400 луѓе, голем дел програмери, со немали плати.
Абе стварно си тенеке некогаш!
Ако WG не направиле пари, тогаш ја не знам друга компанија што направила повеќе! Само што бизнис моделот им е Кипар и неплаќање данок! Белорусија освен плати/придонеси ништо аир нема видено од тие тешки милијарди!
А за дивелоперите ич не се секирај ;)
Ги затвориле канцелариите, оти највише пари прават на УС/ЕУ серверите па шта се мора мора се…
Ама луѓето сигурно не им се избркани!

Kajgana Shop

На врв Bottom