мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 19.201
- Поени од реакции
- 23.736
Ne sfati zatoa sto ne si go procitala vovedot vnimatelno.Ич не е табу тема, баш напротив.
И секако правиме муабет, само што јас не сфатив што конкретно те буни? Зошто јебозовната и не грда комшивка не те шета тебе, туку кучето? Е па земи прошетај ја бе Владе. Ете имате ливади, потоци, реки, природа, чист воздух и.т.н.
Не туку врти тука ко киша око Крагујевца, демек ептен се загрижи со жените на 30+ шетале кучиња.
Nema vrska ova so mojata komsivka i zosto ne me seta mene tuku nikoj ne go seta osven sekako kuceto. Ne sum jas biten vo prikaznata niti pak mojata komsivka tuku opsto kako pojava koja ete ja imam i jas i drugite zabelezano. Taa e zemena cisto onaka za primer, no veruvam sekoj ima nekoja takva komsivka, prijatelka, poznanik, koleska , rodnina itn itn itn.
Автоматски споено мислење:
Pa toa de, toa, mozi e slucajnost,mozi i ne e so ogled na brojnosta. Za toa pravime muabet, za toa e temata.Ete ti si nasol mozebi nekakov nzs, no mozno e da e samo slucajnost.
Tuka si greska. Nema vrska ova so kenkanje deka nekoj nemozi do zenska da dojdi, zatoa sto ako bese toa slucaj ,ako nemozi toj nekoj ili nekoi, sepak ke se najdese nekoj koj mozi. Ovde pravime muabet za nikoj, bukvalno nikoj, i toa so godini i godini, bas neposredno pred da se zemi kuce.Pomizerni se sigurno onie so kenkaat deka zenite niv ne gi zabelezuvale, radi kucinjata. Sega I kucinjata ke im bidat krivi so ne moze do zensko da se dojde, t.e se im e krivo osven tie samite.
Ete napravi i ke vidis .nemav napraveno korelacija megu zeni nad 30 bez maz I deca, so cuvanje kuce.
Последно уредено: