- Член од
- 30 октомври 2021
- Мислења
- 1.678
- Поени од реакции
- 3.952
За срека не са ме родили во Шкупи а во Берлин...хвала на Господа..брат, зошто си одроден од нас?
За срека не са ме родили во Шкупи а во Берлин...хвала на Господа..брат, зошто си одроден од нас?
Те родиле на плажа во Сончев Брег, кај што работела мајка ти.За срека не са ме родили во Шкупи а во Берлин...хвала на Господа..
Еднаш идиот ....цел живот идиот...Те родиле на плажа во Сончев Брег, кај што работела мајка ти.
И описмени се пред да продолжиш да труеш по форумот.
имаат 20% од своја територија под руска чизмабидеќи да го јадеш немиен од една Украина не е баш пријатно,
Можеби те родила во Германија, по случајност, додека била во посета кај некој клиент.Еднаш идиот ....цел живот идиот...
Meine Mutter ist eine Deutsche ,aber es ist zu schwierig für dich, es zu assimilieren,arschloch.
На привремена работа во Германија. Еве ти одприлика..Можеби те родила во Германија, по случајност, додека била во посета кај некој клиент.
Можеби те родила во Германија, по случајност, додека била во посета кај некој клиент.
Време беше и ти да се влучиш со твоjата омилена тема....како папагал си.На привремена работа во Германија. Еве ти одприлика..
Можеби не те родила ПОКРАЈ Охридското езеро (не може да те роди НА езеро, татар неписмен), ама постои голема веројатност татко ти да е од покрај Охридското езеро, кој пред извесен број години бил на секс туризам до соседството. Можеби моментално и го чита или е член на форумот.
Еднаш идиот ..... цел живот идиот...
Како што кажав ,срека дека не ме родила на Охридското езеро...
Автоматски споено мислење:
Време беше и ти да се влучиш со твоjата омилена тема....како папагал си.
Си терем сеир денеска со тебе и другите вундеркинди.
Па тоа ти преостанува, да тераш сеир на сметка на мајка ти. А она лицето си го жртвувала за ти да постоиш (да претпоставиме дека вилгар може лице да има)
Еднаш идиот ..... цел живот идиот...
Како што кажав ,срека дека не ме родила на Охридското езеро...
Автоматски споено мислење:
Време беше и ти да се влучиш со твоjата омилена тема....како папагал си.
Си терем сеир денеска со тебе и другите вундеркинди.
Па тоа ти преостанува, да тераш сеир не сметка на мајка ти. А она лицето си го жртвувала за тебе (да претпоставиме дека вилгар може лице да има)
Собериги днр+лнр+крим и одземи ги од тој број и ќе видиш за колку територија станува збор.имаат 20% од своја територија под руска чизма
Сите западни аналитичари се сложни околу тоа колкави се шансите Украина да ги стави под контрола некои од тие територии.
Ако тоа тебе ти значи дека Русите го јадат немиен, ок.
Дали ти инсинуираш дека ДНР, ЛНР и Крим се надвор од комплексот на територија што Украина треба да го поврати за да се каже дека победила?Собериги днр+лнр+крим и одземи ги од тој број и ќе видиш за колку територија станува збор.
Ако за тебе тоа што за преку 100 дена се освои толку територија притоа губеќи повеќе луѓе најверојатно од русија што изгуби во авганистан за 10 години војување, и губеќи толку техника што почнува на терен да се приметува со вадење опрема од нафталин не е јадење немиен тогаш ок
Site znaat deka lugje i oprema ne stedat Rusite (porano SSSR za vreme 2 WW).. za toa sto go naumile ne se sekiraat i pola narod da im izgineСобериги днр+лнр+крим и одземи ги од тој број и ќе видиш за колку територија станува збор.
Ако за тебе тоа што за преку 100 дена се освои толку територија притоа губеќи повеќе луѓе најверојатно од русија што изгуби во авганистан за 10 години војување, и губеќи толку техника што почнува на терен да се приметува со вадење опрема од нафталин не е јадење немиен тогаш ок