Фан клуб: РК Пелистер

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.138
Поени од реакции
8.099
ne smej da si go dozvoli to upravata, razbiram sakate makedonski koreni ama poarno od decata nekoj izgorete od kolku ovie dve drva, mu pomuna veko na ovie ajt tamu skopje negde vo nekoe malsko klubce

Член од
11 ноември 2012
Мислења
1.404
Поени од реакции
4.264

Не го знаев овој момент: Мартон Секели, унгарскиот голман беше иницијалната каписла за големите играчки промени во Е. Пелистер. Тој е зет на новиот претседател на Татабања. Унгарците имаат нов спонзор, нова сала и нели, нов претседател. Секели од Битола поведе уште три играчи со него во Татабања.

Член од
2 август 2011
Мислења
1.258
Поени од реакции
1.647

Не го знаев овој момент: Мартон Секели, унгарскиот голман беше иницијалната каписла за големите играчки промени во Е. Пелистер. Тој е зет на новиот претседател на Татабања. Унгарците имаат нов спонзор, нова сала и нели, нов претседател. Секели од Битола поведе уште три играчи со него во Татабања.
Овие се ептен олош од портал.

Sent from my M2004J19C using Tapatalk

П

Пљампач

Гостин

Незнам зошто не го префрлија во првиот тим, посекако освен Хосни ќе немаме клссечен десен бек. Највероватно пласманот во Европа нс вториот тим го задржа уште една сезона кај џуниорите.
Го гледав на неколку натпревњри, дечкото има потенцијал да прерасни во добар бек.

Член од
15 јули 2016
Мислења
325
Поени од реакции
776
Pod itno da se izbrkat Tankovski i Velkovski...znaci ne da mu se zablagodarat, tuku da se izbrkat.....za onie shokovi so ni gi priredi so izgubenite topki.... imame vo 2 pet pati pokvalitetni MKD igraci od niv izgubenite dvajcata...... za Tatabanja so da recam, gi zalam

Член од
17 август 2014
Мислења
3.722
Поени од реакции
6.024
Маџовски не ви е толку лош играч колку што го правите, можеби не е крило со најдобри офанзивни карактеристики но и тоа како корисен играч е.
Покрива на 5ка во одбрана (во модерниов ракомет ЗЛАТО корисни се такви играчи, особено кога имате ЛЕВ/СРЕДЕН бек кој не игра во два правци).
Цветан МОЖЕБИ ќе има нешто подобра игра во напад, но минус другиве карактеристики кој ги набројав, + ако ја видите статистиката на европсково која ја имаше Кузманоски, прашање е дали ќе е подобар и во напад од Маџовски.

Член од
27 јуни 2018
Мислења
133
Поени од реакции
272
Маџовски не ви е толку лош играч колку што го правите, можеби не е крило со најдобри офанзивни карактеристики но и тоа како корисен играч е.
Покрива на 5ка во одбрана (во модерниов ракомет ЗЛАТО корисни се такви играчи, особено кога имате ЛЕВ/СРЕДЕН бек кој не игра во два правци).
Цветан МОЖЕБИ ќе има нешто подобра игра во напад, но минус другиве карактеристики кој ги набројав, + ако ја видите статистиката на европсково која ја имаше Кузманоски, прашање е дали ќе е подобар и во напад од Маџовски.
Кузмановски бичим уште е дете, има надеж за него, можи да бидни нешто, за разлика од госпон Маџовски, за одбрана се признавам од реченото, ама џабе ти е тебе одбраната ко во напад од идеален агол нр можиш гол да дајш, да не збораме за кога ќе има пократок влез. Него најмногу му ја крои судбината то шо не се залага. Та со Прилеп та со Вардар исто му е, од то идата моменти ко шо беа на двете утакмици, фати улајо на Џукиќ в раце му ја даде, контра во Борко ја стега. Епа не можи така...

Член од
22 ноември 2008
Мислења
468
Поени од реакции
1.288
denes na 9-minata prebegani po edna slika za popat mu turija pod mishki...so jaka simbolika :pos:
na mandalinic sato mu go dadoja oti stap takov e glup...
na gragjan djamija mu dadoja, na taboada shirok sokak...
i na krajot na babic mitropolijata mu ja dadoja posto gresen bez titula si bega, da se moli za spasenie :LOL:

Член од
24 јуни 2016
Мислења
1.211
Поени од реакции
2.422
Ami vibraciite i jagoda?? Ne smeelo takov propust.

So sreka neka mu e na site natamu vo karierite mozea mnogu napravija malku

Najmnogu ke falat Gradzan i Dzuka..... Ama po bitoskite meani :ајнапиво: :pijani:

Член од
21 февруари 2007
Мислења
1.144
Поени од реакции
1.898
Najmnogu ke falat Gradzan i Dzuka..... Ama po bitoskite meani :ајнапиво: :pijani:
Корегирај си ја објавата не шири дезинформации, не е убо.

Граџан останува Битола не оди никаде.
Легнат е на брашното.

Последно уредено:
Член од
11 август 2017
Мислења
553
Поени од реакции
502

Незнам зошто не го префрлија во првиот тим, посекако освен Хосни ќе немаме клссечен десен бек. Највероватно пласманот во Европа нс вториот тим го задржа уште една сезона кај џуниорите.
Го гледав на неколку натпревњри, дечкото има потенцијал да прерасни во добар бек.
И јас мислам дека требаше да го префрлат, 24 години ќе прави, време му беше, сигурно за другата сезона ќе има многу понуди од Европа.

Kajgana Shop

На врв Bottom