За да биде детерент против каква било војна врз неговите членови. Оваа причина ќе постои со векови и векови натаму.
Како што беа детерент и оставија свои членки да питачат за вакцини, брашно, зејтин, пченица кај нивниот непријател Србија?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За да биде детерент против каква било војна врз неговите членови. Оваа причина ќе постои со векови и векови натаму.
не е игра на зборови, ако е пецнат в нерв да почнеш војна негде не значи дека тие што те пецнале ја предизвикале, сад ако ја нападнеа русија или ако ја надупеа украина да ја нападне тогаш ја почнале или предизвикале војната другар. Русија не се грижи за животот на русите а ти ми зборуваш колку се грижи сад за животот на украинците.
... ќе се десеше масовна нуклеарна војна која веројатно никој нема да ја преживее, MAD. Затоа наместо директно, ги напаѓаат со Украина односно ги ставаат пред свршен чин каде сѐ друго е помалку болно од прифаќање на Украина во НАТО.сад ако ја нападнеа русија...
Украина не напаѓа никого.... ќе се десеше масовна нуклеарна војна која веројатно никој нема да ја преживее, MAD. Затоа наместо директно, ги напаѓаат со Украина односно ги ставаат пред свршен чин каде сѐ друго е помалку болно од прифаќање на Украина во НАТО.
Што има тоа врска со тоа што јас го кажав...Како што беа детерент и оставија свои членки да питачат за вакцини, брашно, зејтин, пченица кај нивниот непријател Србија?
Да, НАТО е позната повеќевековна организација. Основач и е стрико му на Карло велики.За да биде детерент против каква било војна врз неговите членови. Оваа причина ќе постои со векови и векови натаму.
Не викам дека НАТО ќе постои или постоело со векови. Викам дека таа причина за одбрана од војна ќе постои со векови.Да, НАТО е позната повеќевековна организација. Основач и е стрико му на Карло велики.
Украина не напаѓа никого.
Автоматски споено мислење:
Што има тоа врска со тоа што јас го кажав...
Не, не го мешам. НАТО ги одвраќа земјите да ги нападнат неговите членки. Тоа значи „детерент“.Има. Мешаш deterrent со detriment.
Со други зборови, ако девојка ти некој се обиде да ја присили на коитус пред твои очи - и ти ако се обидеш да ја одбраниш со физичка сила... Не е крив силувачот, туку ти што си „наседнал“ на провокацијата.не е игра на зборови, ако е пецнат в нерв да почнеш војна негде не значи дека тие што те пецнале ја предизвикале, сад ако ја нападнеа русија или ако ја надупеа украина да ја нападне тогаш ја почнале или предизвикале војната другар. Русија не се грижи за животот на русите а ти ми зборуваш колку се грижи сад за животот на украинците.
Не. Но Украина е оружјето со кое САД ја напаѓа Русија.Украина не напаѓа никого.
Никој не ја присили Украина да сака во НАТО освен Русија.Со други зборови, ако девојка ти некој се обиде да ја присили на коитус пред твои очи - и ти ако се обидеш да ја одбраниш со физичка сила... Не е крив силувачот, туку ти што си „наседнал“ на провокацијата.
inb4> Девојката не е метафора за Украина, туку го посочувам колосалното промашување на димензијата на настаниве: Нереагирање во Украина за Русија е скоро па рамно на одложено самоубиство.
Не. Но Украина е оружјето со кое САД ја напаѓа Русија.
Освен што ја присилија... Им направија државен удар и новата марионетска влада по инструкции на САД ја почна целата работа.Никој не ја присили Украина да сака во НАТО освен Русија.
Колку што куртонот нешто „сака“ кога ќе го навлечам на фалусов... Едноставно го земам и го користам.Пак ќе кажам и сум го кажал ова неколкупати на темата: Украина сама сака да се ориентира кон запад.
Освен што ја присилија... Им направија државен удар и новата марионетска влада по инструкции на САД ја почна целата работа.
Не го цитирајте дебилот, дел 2.