- Член од
- 13 август 2008
- Мислења
- 827
- Поени од реакции
- 101
Vga ама пробав и со hdmi пак е се истоКаков порт е hdmi/vga?
Vga ама пробав и со hdmi пак е се истоКаков порт е hdmi/vga?
Чим има hdmi пробај го на тв ако не дава живот рикната е плочата најверојатно.Vga ама пробав и со hdmi пак е се исто
eBay.Hdmi 2.1 3 метра каде може да се најде прошетав низ сетек, анхоч, нептун никаде нема.
Кој виндовс имаш 10 или 11?На еден од лаптопите ми се случува да закочи цел без никакво оптеретување и мора хард ресет од power button, на 2 пати се случи на смешни ексел документи, едниот пат на хром. Офис 365 е лиценцирана верзија.
Го проверив дискот, изгледа ок:
Прегледај го приврзокот 334402
Пуштив Windows Memory Diagnostic, не изваде никаков проблем.
Симнав FurMark, на стрес тест не гледам проблем со графичката. Пуштив BurnTest на CPU, пак не гледам проблеми.
Лаптопов е Rog Strix: Ryzen 7 4800H, Nvidia 3050Ti, 32gb RAM (еден слот), 1TB SSD. Еве и од CPU-Z:
Прегледај го приврзокот 334403
Прегледај го приврзокот 334404Прегледај го приврзокот 334406Прегледај го приврзокот 334405
10, активни се.Кој виндовс имаш 10 или 11?
И дали ти се активни апдејтите?
Момеби е и софверски поблем пробај со преинсталација.10, активни се.
Пробувам да ја избегнам, бидејќи има милион глупости за сетирање и инсталацииМомеби е и софверски поблем пробај со преинсталација.
Апдејтите на виндовс се скршени многу се жалат до слични проблеми, затоа ги исклучувам.Пробувам да ја избегнам, бидејќи има милион глупости за сетирање и инсталации
Кога не билеАпдејтите на виндовс се скршени многу се жалат до слични проблеми, затоа ги исклучувам.