Фан клуб: РК Пелистер

Член од
20 март 2022
Мислења
1.385
Поени од реакции
3.513
Изгледај ќе видиш кое рагби се играше во нивна одбрана , виде ли играч да му исклучат ?
Клучна беше повредата на Периќ , отсуство на Табоада и шо судиите му дозволија рагби да играт во одбрана без исклучување .
Тоа е тоа нема шо да му се замерува за ова утакмица изгинаа сите , џабе стрели кон играчите , Танкоски толку знај , немаме друг кој да стави ..тоа е тоа..
Како и да е небитен е купот барем за мене , белки ќе му дојди памет да не играт со Вардар со овие судии другата година.
Автоматски споено мислење:

Ич не сум нервозен, напишав и претходно после изгубената во Битола за титула сакам Вардар и купот да земи...
За разлика од таа сега изгинаа играчите на Пелистер и тоа е тоа ....
А вие гледајте си фан клубот Вардар , не знам шо се објаснувате тука ?

Ок
Ја гледав нормално и тоа со уште неколкумина кои разбираат многу добро ракомет. Заклучок е тој, генијалецот од Сплит по не знам кој пат ја реши со генијалниот потег на крајот.

Ако ја стават на интернет утакмицата, нека ја постави некој овде, морам уште еднаш да ги видам сите глупости кои ги направи идиотот последните 5 минути.

Член од
30 август 2012
Мислења
3.610
Поени од реакции
6.344
Ја гледав нормално и тоа со уште неколкумина кои разбираат многу добро ракомет. Заклучок е тој, генијалецот од Сплит по не знам кој пат ја реши со генијалниот потег на крајот.
Јас реално не гледам кривица кај него , тоа е изборот на играчи , тоа критериум на судиите и тоа е тоа , Периќ повредата пресуди...
п.с. Еве со тие шо гледавте кога циганот Тото го гагаше Секели у глава , други судии ќе му дадеа две минути , а и немаше ни пенал ...
Второ онај Џукич го гага од пенал директ во тело со цела сила исто од пенал итн.
Трето претпоследен наш напад на Периќ фрла на крило го влечат за дрес , топка во аут не свири фаул... итн....
Но пак ќе речам клучно не му исклучија играл цела утакмица посебно во второ кога кршеа во одбрана.

Член од
28 јули 2018
Мислења
119
Поени од реакции
172
Пак нека остат да му судат овие пациентите ....
Дај бе ти не се губи. Кој судии ти се криви не те разбирам и оваа и предходната утакмица. И со нексе судиите беа?
Проблемот барајтеси го во управа, тренерот, играчите. Преплатени шарлатани како Мандалинич за пенали да шутираат против екипиве во суперлига нити одбрана не игра дечкото, па со Кукуловски истиот резултат ќе го имавте. пола екипа ви е бескорисна. Овој успех и со втората екипа ќе се постигнеше со 2-3играчи + макс.

Член од
30 август 2012
Мислења
3.610
Поени од реакции
6.344
Дај бе ти не се губи. Кој судии ти се криви не те разбирам и оваа и предходната утакмица. И со нексе судиите беа?
Проблемот барајтеси го во управа, тренерот, играчите. Преплатени шарлатани како Мандалинич за пенали да шутираат против екипиве во суперлига нити одбрана не игра дечкото, па со Кукуловски истиот резултат ќе го имавте. пола екипа ви е бескорисна. Овој успех и со втората екипа ќе се постигнеше со 2-3играчи + макс.
Еве уште еден пациент , шо ми реплицира без да го праша некој...
Абе дечко ај да беше ватерполо ќе влезев во дискусија вака за ракомет глеј си дворот

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Абе дечко ај да беше ватерполо ќе влезев во дискусија вака за ракомет глеј си дворот
Малце си повеќе нервозен.

Член од
2 август 2011
Мислења
1.261
Поени од реакции
1.664
Ако малку има осет управата уште утре ќе ги испрати Бабич и Мандалинич за дома. И покрај што му ги посочив со видеа спорни моменти како Начевски и Николовски го наместија натпреварот во Битола не мрднаја со прст значи пофторувам не смееше дасе дозволи да судат овие судии. А генијалецот Бабич можи е единствениот тренер кој во два натпревари по 3 тајмаути играчите ја губат токата.

Sent from my M2004J19C using Tapatalk

Член од
28 јули 2018
Мислења
119
Поени од реакции
172
Па очигледно толку разбираш ракомет. Ај можи во ватерполо ќе освоите.(y)

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.143
Поени од реакции
8.103
dosta be koj sudii vi se krivi ne zaebavajte sami si se ebavame pocnuvajki od master majndot kaj smisluva onaka da postavi igraci samo taja kelava gla znaj, da mu ebam krvta skapana zdravjeto ni go zede 5 utakmici istoto ni se deshava, i upravata kako mu dozvoluva nekni peric ne igra denes gjuptino ne igra ednas komplet ne izigravme a se isturivte od pari davanje v bunar
mandalinic e posebna prikazna leleeee radovis nivo na igrac e napraen sleden transfer vo bjelovar ke mu e
krilata lagano si promasvat po standard vekje
tankoski radovic linija ko ke igra osven na sila ko ke izvaj gol mirko drugo nisto nema

Член од
30 август 2012
Мислења
3.610
Поени од реакции
6.344
dosta be koj sudii vi se krivi ne zaebavajte sami si se ebavame pocnuvajki od master majndot kaj smisluva onaka da postavi igraci samo taja kelava gla znaj, da mu ebam krvta skapana zdravjeto ni go zede 5 utakmici istoto ni se deshava, i upravata kako mu dozvoluva nekni peric ne igra denes gjuptino ne igra ednas komplet ne izigravme a se isturivte od pari davanje v bunar
mandalinic e posebna prikazna leleeee radovis nivo na igrac e napraen sleden transfer vo bjelovar ke mu e
krilata lagano si promasvat po standard vekje
tankoski radovic linija ko ke igra osven na sila ko ke izvaj gol mirko drugo nisto nema
Абе се Бабиќ крив на крај , не го бранам ич уште одма да пакува куферите , ама ова утакмица до повреда на Периќ добро ја имаше поставено играта, играчите се отепаа трчање , овие една контра имаа само цела утакмица , ги затворија транзиција , до повреда Периќ добар напад , одбрана добра скоро цела утакмица....
Јебига сега Табоада не играше , Периќ се повреде , тоа е тоа Танкоски неможи да изнеси товар , Мараш 2-3 удари од 7-8 метри му фати Томовски кои требаше да ги дај.
И утакмиците последни 5 минути ги добиват играчите не тренерот.

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.143
Поени од реакции
8.103
Абе се Бабиќ крив на крај , не го бранам ич уште одма да пакува куферите , ама ова утакмица до повреда на Периќ добро ја имаше поставено играта, играчите се отепаа трчање , овие една контра имаа само цела утакмица , ги затворија транзиција , до повреда Периќ добар напад , одбрана добра скоро цела утакмица....
Јебига сега Табоада не играше , Периќ се повреде , тоа е тоа Танкоски неможи да изнеси товар , Мараш 2-3 удари од 7-8 метри му фати Томовски кои требаше да ги дај.
И утакмиците последни 5 минути ги добиват играчите не тренерот.
mentalitetot e luzerski i pickarski so rakomet od minatio vek, filozofijata na nemanje progres cela sezona e problemot, od tamu doagjat site porazi, tuka se tie nijansi sho gi nemavme ova sezona, mora da se bara drugo reshenie ednostavno mora, uste od utre

Член од
11 ноември 2012
Мислења
1.406
Поени од реакции
4.264
mentalitetot e luzerski i pickarski so rakomet od minatio vek, filozofijata na nemanje progres cela sezona e problemot, od tamu doagjat site porazi, tuka se tie nijansi sho gi nemavme ova sezona, mora da se bara drugo reshenie ednostavno mora, uste od utre
Реално, денес моравте да не добиете. Бевме печени за пораз. Веќе долго време сме без Гаџа, денес и без Моралес. На Тале не му одеше шутот во прво и го седна на клупа. Игравме со најголемите превари во ракометниот свет - браќата Њокас. Нив секој втор напад им е или пробивање или топка фрлена во аут. Имавте 5 разлика и расположен голман. Тоа НЕ СМЕЕШ да го изгубиш никако. Па после секој тајмаут на Бабиќ губевте топка.

Член од
30 август 2012
Мислења
3.610
Поени од реакции
6.344
Се сложувам , па сега нов тим ќе имаме за наредни 2 сезони цела екипа се менува , па ќе видиме кој нов тренер ќе се донеси и како ќе се склопи тимот...
Инаку самите изгубија и првенство и куп само ради тој лузерски менталитет , не дека се нешто појаки, тимовите се изедначени.

Член од
20 март 2022
Мислења
1.385
Поени од реакции
3.513
Ако можат да прелажат некој скандинавец тренер да прифатида работи во Македонија, нека не размислуваат ни минута.

Kajgana Shop

На врв Bottom