Посебно ценам мисловна празнотија...алал да ти е.Немам и намера да ти одговарам..
Посебно ценам мисловна празнотија...алал да ти е.Немам и намера да ти одговарам..
Колку се само искомплексирани. А да, за резилот никој нема да го прозива.
![]()
Кога било ова?Претепување на 2 медицински сестри не е кривично дело туку нарушување на јавен ред и мир. Феминистките во подрум се изгледа, ги нема да коментираат да осудат. Што ти значи УЧК членска.
Прегледај го приврзокот 332225
Пред некој ден. На паркингот ги поткачил со Голф 6 и после како казна дека ги поткачил ги рашљакал.Кога било ова?
da ne go zaboravime i pajakot...Функционерите на ДУИ ги истепаа, до сега, следниве функционери на СДСМ - Рашковски, Бислимоски и Борјан Јовановски, без никаква последица. Ова со Талат не е ништо, не се потресувајте.
Јас би го частел тој што ги нокаутирал овие "медицински лица" затоа што кај нас токму овие медицинските сестри се најгласни да не се делат луѓето по национална основа,сега доктор Бурим кој според нив е коректен (иако им барал пичка и ги ебел сите 19 сестри на дежурна) нека им помогне да ја истераат правдатаЗавчера.
![]()
Медицински сестри претепани во кругот на Клинички, тепачот добил само прекршочна пријава
Нападот се случил кога двете сестри барале паркинг место.. Во едната која била надвор од возилото...kanal5.com.mk
Им праел министерот Ифтар од буџетни пари, ги викале и каурите. Да ги глеаше, нозе искршија нашиве да одатЈас би го частел тој што ги нокаутирал овие "медицински лица" затоа што кај нас токму овие медицинските сестри се најгласни да не се делат луѓето по национална основа,сега доктор Бурим кој според нив е коректен (иако им барал пичка и ги ебел сите 19 сестри на дежурна) нека им помогне да ја истераат правдата
Само можам да кажам штета што не ги отепале
До еден да цркнат,сум имал проблеми и сум се ебавал по болници,нема сестра што нема по неколку шконски курови на уста земеноИм праел министерот Ифтар од буџетни пари, ги викале и каурите. Да ги глеаше, нозе искршија нашиве да одатСемката куртонска нивна, све тоа би требало стрелано да биде.