- Член од
- 30 април 2022
- Мислења
- 248
- Поени од реакции
- 347
ve molam vakvive izjavi pridonesuvaat da glupite postojat dolgo na temava a onie sto imaat sto da kazat da bidat otstraneti.Ти си про-глуп.
ve molam vakvive izjavi pridonesuvaat da glupite postojat dolgo na temava a onie sto imaat sto da kazat da bidat otstraneti.Ти си про-глуп.
Тачно, исто ко пољаците кои 39-та спремаа инвазија на немачка и за 24 часа огранизираа инвазија па таму заземаа некакви радиостаници и царини.Sala na strana ne go sfakjam nivnoto zalopoenje pri slucuvanja sto site gi zname od pocetokot na krizata vo Ukraina do denes koga se trgna vo vooruzena presmetka. Ova bese neizbezno. Tocni se izjavite na rusko razuznavanje deka se presretnati Ukraincite 2-3 dena pred direkten napad na Donbas, zamislete sto ke se slucuvase so tie Rusi sto ziveat tamu. Bukvalno genocid ke doziveeja. Tagata e golema sto brakja megjusebno se ubivaat.
Веднаш се гледа дека си голем познавач на настаните во Украина.Не бев на форумов дојден којзнае колку време ова што го гледам боли глава. Ова бетар од емисија од миленко неделкоски е направена темава. Иначе ај да ве брифнам брзински до кај е работава.
Русите влегоа во украина со план да ја изгазат за 3 дена, да ги пречека со цвеќиња народов и зеленски да побегне на запад па на 9 мај да се топорат како западов е во колапс тотален а тие нешто наследници на силоватељите од берлин од 1945. Арно ама добија здрав бокс по заби, пола ги плукнаа и сеа ги штеловаат целите на 'Специјалната Операција' према тоа до каде се стигнати - односно до никде. Тоа што по 2 месеци силава што ќе стануваше прв играч во светов не ги контролира ни ДНР и ЛНР или како и да се викаат е еден од поголемите Епик Фаилс на поновава воена историја. За северниот правец на Киев не ни праам муабет таму тоа беше за под кебе криење. Да ти го сработи ова една од најкорумпираните полураспаднати држави во цела европа која последниве 10 години е во политичка криза во која не се знае кој јаде кој пие е
Да не правиме муабет што се оставија Орките по полињата низ украина тенкови, оклопњаци, персонал, авиони и да не заборавиме Флагшипот што плови сега со Курск на 20.000 милји под морето
Кога ќе ми текне колку пати сум слушал кооперациски стручњаци што чекаат путин да ја спаси македонија дека за една недела во берлин ќе беше Краснаја Армија ...
Путко појде алл ин со 3ка и со 7ка а западов му напраи Кол и сега е пет гроша баба давала да се фати на оро 10 да се пушти
1. Повисоки плати, еднакви права, итн.1. Што е тоа „прогрес„?
2. На кој начин Путин го кочи прогресот?
Наградни прашања за денес...
Тоа беше изненадувачко што Украјина ја доби битката за Кијев, русите едноставно избегаа оттаму откако не им успеа планот Б, секако планот А им беше сулудост или епик фејл на разузнавачки центри.Не бев на форумов дојден којзнае колку време ова што го гледам боли глава. Ова бетар од емисија од миленко неделкоски е направена темава. Иначе ај да ве брифнам брзински до кај е работава.
Русите влегоа во украина со план да ја изгазат за 3 дена, да ги пречека со цвеќиња народов и зеленски да побегне на запад па на 9 мај да се топорат како западов е во колапс тотален а тие нешто наследници на силоватељите од берлин од 1945. Арно ама добија здрав бокс по заби, пола ги плукнаа и сеа ги штеловаат целите на 'Специјалната Операција' према тоа до каде се стигнати - односно до никде. Тоа што по 2 месеци силава што ќе стануваше прв играч во светов не ги контролира ни ДНР и ЛНР или како и да се викаат е еден од поголемите Епик Фаилс на поновава воена историја. За северниот правец на Киев не ни праам муабет таму тоа беше за под кебе криење. Да ти го сработи ова една од најкорумпираните полураспаднати држави во цела европа која последниве 10 години е во политичка криза во која не се знае кој јаде кој пие е
Да не правиме муабет што се оставија Орките по полињата низ украина тенкови, оклопњаци, персонал, авиони и да не заборавиме Флагшипот што плови сега со Курск на 20.000 милји под морето
Кога ќе ми текне колку пати сум слушал кооперациски стручњаци што чекаат путин да ја спаси македонија дека за една недела во берлин ќе беше Краснаја Армија ...
Путко појде алл ин со 3ка и со 7ка а западов му напраи Кол и сега е пет гроша баба давала да се фати на оро 10 да се пушти
Не ми го хејтај Миленко, најискрен новинар е и секад ја открива и покажува вистинатаНе бев на форумов дојден којзнае колку време ова што го гледам боли глава. Ова бетар од емисија од миленко неделкоски е направена темава. Иначе ај да ве брифнам брзински до кај е работава.
Погрешни одговори, недостојни и за предучилишна возраст.1. Повисоки плати, еднакви права, итн.
2. Корупција, крадење пари, недозволување да се избере нов претседател. И започнување бесцелна војна.
Продолжи да не бидеш на форумов и понатаму.Не бев на форумов дојден којзнае колку време ова што го гледам боли глава. Ова бетар од емисија од миленко неделкоски е направена темава. Иначе ај да ве брифнам брзински до кај е работава.
многу си плиток, олигарскиот систем во туѓа држава е еден од најфункционалните за постигнување на влијание во туѓа држава, шпионажа и сл , на пример ја да имам милиони и да сум слободен за мене е поубава мк од било која земја, тоа што можеш овде да го купиш/имаш со пари никаде не можеш , така е и во РусијаКакви се тие „туѓи владетели“? Русите сакаат да живеат во западна земја, затоа и олигарсите ги праќаат синовите и ќерќите на запад. Зш на овие не им е гајле за пРаВОслАВиЕ (ова само на вас бумери ви е гајле, тој збор нема да го слушнеш од некој роден последниве 30 години) или СЕмЕЈНи ВрЕДнОсТи (и на запад имаат семејства)?
Друже целава инвазија е епик фејл, во моментов сем Херсон буквално не контролираат ниту еден поголем град а правиме муабет за повеќе од 2 месеци војна и тоа со држава која претендира за ептен висока позиција на светската политичко-воена сцена. Не дека е тотално споредливо ама САД го ПРЕГАЗИ Ирак за месец дена и во тој месец загубија 300 луѓе или некоја таква смешна бројка. А рачунај Ирак по територија е ОГРОМЕН башка имаше доста солидна армија своевремено. На крај вршеа инвазија на илјадници км од дома а не на држава со која делат илјадници км граница, замисли кој логистички кошмар. Овие не можат да се снабдат на 100км од граница.Тоа беше изненадувачко што Украјина ја доби битката за Кијев, русите едноставно избегаа оттаму откако не им успеа планот Б, секако планот А им беше сулудост или епик фејл на разузнавачки центри.
Тоа се точните одговори.Погрешни одговори, недостојни и за предучилишна возраст.
Обиди се повторно...