Фото натпревар #262 - Тема: Мост - ГЛАСАЊЕ

• Креатор на темата Креатор на темата TrendS
  • Време на започнување Време на започнување

Гласам за ДВЕ фотки

• Вкупно гласачи
    21
  • Гласањето е завршено на .
@Katcharito честитки! Како победник на натпреварот, во исчекување сме да ни отвориш нова тема. :)

Бидејќи @Katcharito бил онлајн на форум попладнево и сеуште нема отворено тема, го повикувам @gjoko-mkd како второпласиран на натпреварот да отвори тема.

@Katcharito честитки! Како победник на натпреварот, во исчекување сме да ни отвориш нова тема. :)
Благодарам, уште сум под шок за победава, благодарам на сите кои гласаа за мене :Dштотуку се соземав и без разлика кој ќе отвори нова тема се гледаме со нови фотки.

Благодарам, уште сум под шок за победава, благодарам на сите кои гласаа за мене :Dштотуку се соземав и без разлика кој ќе отвори нова тема се гледаме со нови фотки.
Штом пиша, сигурно имаш спремено нова тема. Сеуште чекаме да ја отвориш.

Ајдееееее!!!! Доволно возбуда давај тема :)

има или нема нова тема?

Се извинувам, нема да можам да отворам нова тема, зароа што и би требало да постирам фотографија на таа тема а моментално не сум во можност.
Еве второпласираниот или било кој нека отвори нова тема, па можеби пак ќе земам учество. Поздрав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom