Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Без разлика колку е добар или не е добар Леао,дали заслужил висока плата или не,ситуацијата околу него МОРА да се реши летово,или да му се продолжи договорот или продажба.
Ни под разно не смеат да дозволат уште еден првотимец да си замине како слободен агент или уште пострашно да отиде без пари кај некој од нашите конкуренти во Италија.

Mislam se ceka da se vidi budzetot so novite gazdi, dali ke imaat oni nekoja politika na salary cap, ja se slagam deka Leao treba da e najplaten vo ovoj Milan no ne treba drasticno da zima poveke od 2tior na listata. 6 milki so golemi bonusi za dadeni golovi e realno za 22 godisen use ne dokazan igrac.

According to what Calciomercato.com journalist Daniele Longo Milan are working to sign ‘a great number 9’ a ‘great’ right winger will arrive who can also play an attacking midfielder,Divock Origi will most likely arrive to be the replacement for Ante Rebic, as a versatile forward.

Sto ocekuvate utre? Dali kje se isposereme za site pari ili kje napravime golem cekor napred i uste tolku kje dodademe pritisok na Inter? Stadionot poln 75 000 vleznici se prodadeni,Fiorentina razdrmana,momentumot e na nasa strana neznam sto bi mozele da posakaat poveke.

Sto ocekuvate utre? Dali kje se isposereme za site pari ili kje napravime golem cekor napred i uste tolku kje dodademe pritisok na Inter? Stadionot poln 75 000 vleznici se prodadeni,Fiorentina razdrmana,momentumot e na nasa strana neznam sto bi mozele da posakaat poveke.
Dva u kec.. ne e ni dojava.. cel svet znae..

Ако остане Ромањоли а дојде и Ботман можат комотно да играат со 3ца у одбрана, Тео ќе изгледа на Роберто Карлос у таква формација.....

Башка у средина таман на местото на Кеси ќе игра трет играч у одбрана ќе можат да поминат без голема инвестиција...

Ако остане Ромањоли а дојде и Ботман можат комотно да играат со 3ца у одбрана, Тео ќе изгледа на Роберто Карлос у таква формација.....

Башка у средина таман на местото на Кеси ќе игра трет играч у одбрана ќе можат да поминат без голема инвестиција...
Не ми се верува дека Пиоли ќе менува формација само за да може Ромањоли да игра.

Многу битна утакмица со Фиорентина.
Не потонаа 2012. Амаури копилето. После тој момент се појде надоле за нас. 10 годими подоцна воскреснуваме против истата екипа.
Денес се врти тркалото и се враќаме на голема сцена. Мора да има карма.
Forza Milan!

Со Диаз како стартер во тимот нема многу оптимизам во мене.

На вакви екипи најголем успех им е победа против нас. Засега не дозволуваат нашите да играат онаа игра што ја знаат.

Месијас и Диаз мора да излезат на полувреме, па макар играле Малдини и Лазетиќ

mesi e invalid

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom