STEALTH
God is a DJ
- Член од
- 25 ноември 2011
- Мислења
- 10.671
- Поени од реакции
- 14.552
Сигурно е поскапо отколку да прашаш во соодветна тема.Која е цената за туристичка виза?
Или да отвориш нова за туристички визи.
Сигурно е поскапо отколку да прашаш во соодветна тема.Која е цената за туристичка виза?
Okolu 2500USD za dvajca, intervju, zelena karta, prevod,lekarski, aviokarti se toa se plaka.Kolku ti se vkupno trosoci sto plakas i dali nrsto pokrivaat oni? Kolku e avionska karta ?
Eden mislam.Dali treba garantno pismo od dvajca lli samo od eden?
Ako mislis na apliciranjeto za turisticka viza, 500 evra no moze i da te odbijat.Која е цената за туристичка виза?
Ne izvestuvaat. Ke si proverite sami so CN na linkot za proverka.A za dete plus od 5 godini dali se doplaka? Koga ke se ptoveruva od 7 mi maj status i dokolku sum izvlecena kako izvestuvaat?
Ako sum izvlecena sto pisuva?Ne izvestuvaat. Ke si proverite sami so CN na linkot za proverka.
Sigurno you have been selectedAko sum izvlecena sto pisuva?
Mene mi izleze 3200e tie ne ti pokrivat ni centaKolku ti se vkupno trosoci sto plakas i dali nrsto pokrivaat oni? Kolku e avionska karta ?
Od eden rabotodavecDali treba garantno pismo od dvajca lli samo od eden?
Rabotodavec mora da bide? Na primer prijatel koj ke te zgrizi i pomogne nemoze?Mene mi izleze 3200e tie ne ti pokrivat ni centa
Автоматски споено мислење:
Od eden rabotodavec
Moze i prijatel koj ke prikazi pari na smetka i deka ke bidete na negov trosok so smestaj hrana i site tie raboti dodeka da si najdete rabota smestaj i tnRabotodavec mora da bide? Na primer prijatel koj ke te zgrizi i pomogne nemoze?
Aplikacijata za turisticka travel visa mislam e 150 ili 160 dolari taka nesto.Ako mislis na apliciranjeto za turisticka viza, 500 evra no moze i da te odbijat.
Тешко ти да отидеш...Moze da pustite link za gledanje rezultati od sabota i dali te izvedtuvaat preku email ako si izvlecen?
Нема никаков линк за гледање реззултати ниту пак известуваат преку email. Си имаш Confirmation Number и со тој број проверувш дали си избран или не на Electronic Diversity Visa Entrant Status Check. То е сето, не е теориска физика.Moze da pustite link za gledanje rezultati od sabota i dali te izvedtuvaat preku email ako si izvlecen?