Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Салернитана последниве неколку кола се претвори во Џенова од лани и преклани. Нема да имам против ако се спасат на сметка на Каљари.

Салернитана последниве неколку кола се претвори во Џенова од лани и преклани. Нема да имам против ако се спасат на сметка на Каљари.

Тешко, Каљари и Сампа са староседелци, си го имаат на ти го дај ми го со екипеве. Почнаа да им пуштаат

Тешко, Каљари и Сампа са староседелци, си го имаат на ти го дај ми го со екипеве. Почнаа да им пуштаат

Сампдорија не верувам дека ќе испадне ама три екипи од Џенова, Каљари, Венеција и Салернитана мора да испаднат. Денеска ако Џенова ги добие Каљари ќе биде уште понеизвесно со оглед на тоа дека Џенова и Салернитана (доколку остане вака 1-0) би имале 25 а Каљари 28. Салернитана до крај ќе треба и да игра против Каљари на домашен.

Овие биле погреота и од тоа што си мислев бе...

Вчера што се изначитав на Твитер, сфатив дека Милан има најумрени твитераши. Апсолутно без конкуренција кловнови прва класа.
Синојќа немаше ама никаква дамка на победата врз Рома, исто како и против Милан во Вторникот, ама само пиши "just give them the scudetto" и ќе видиш што све се пишува против Интер. Срам ме фаќа по малку.

Не знам дали ти текнува на овие две ситуации и дали има видеа некаде да се најдат, ама ова е премногу очајно...
Горилаз Медиа презентз:

1650809198334.png

преземање.jpeg

После интерашките тренери, денес наставуваат интерашките деца.:P

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom