Пресвртница за Украина

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    735

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Која ДНР армија, оние 50-60 годишните што ги регрутираат во моментов :D
DNR ima vojska kolku cela edna hrvatska
Автоматски споено мислење:

@Staufer Игорче дали ти е нешто невообичаено на сликава? :D

Прегледај го приврзокот 329437
Go gledav i videoto ponazad nekoja strana, 10 minuti Putin ne ja mrdna desnata raka i bukvalno mu sedese taka fiksirana za masata.. Se povekje sum ubeden deka ima nesto so taa raka odnosno deka ima parkinson..

Последно уредено:
Член од
17 август 2011
Мислења
10.265
Поени од реакции
18.226

Еве го целото видео со кусата маса. Малку неудобно ми изгледа.

Прегледај го приврзокот 329494
Ова со масиве ми е најсмешното нешто во целава криза, чудно ми е што толку малце му се обрнува внимание :icon_lol:
Као Путин, што кур..

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.529
Поени од реакции
22.184
Ова со масиве ми е најсмешното нешто во целава криза, чудно ми е што толку малце му се обрнува внимание :icon_lol:
Као Путин, што кур..
Плус туража дава со десната нога.

Gesendet von meinem KB2003 mit Tapatalk

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.447
Поени од реакции
17.882
DNR ima vojska kolku cela edna hrvatska

Go gledav i videoto ponazad nekoja strana, 10 minuti Putin ne ja mrdna desnata raka i bukvalno mu sedese taka fiksirana za masata.. Se povekje sum ubeden deka ima nesto so taa raka odnosno deka ima parkinson..
Toa so rakata mu e od vremeto vo Stazi, sekogas na gotovs do pistolot. Profesionalna deformacija. Parkins ne izgleda nitu slicno.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.529
Поени од реакции
22.184
Toa so rakata mu e od vremeto vo Stazi, sekogas na gotovs do pistolot. Profesionalna deformacija. Parkins ne izgleda nitu slicno.
Не знам колку имал улога во Штази иако имал документ од нив. Исто така мислам неговото време во ДДР се преценува.

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.444
Поени од реакции
18.432
Кинезите ја одбиле Сбербанк за имплементација на платниот систем UnionPay за кредитни картички, од страв од санкции од САД.

Од она што го гледам Кинезите повеќе зборуваат, но воопшто не ја помагаат Русија, за разлика од Индијците кои помалце зборуваат, но повеќе ја поддржуваат Русија.

Ќе и ги земаат сите признанија и заслуги заради ова што го кажала.

1650591578488.png

Последно уредено:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.529
Поени од реакции
22.184
Се сомневаат дека во масовна гробница во Мариупол се поребани до 9.000 цивили. Денафикација на Руски начин.

Иначе околу Путин. Не изгледа арен уште пред недели кажав. Ај што се држи за маса да не падне, туку отечен е на лице? Кортизон?

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.895
Се сомневаат дека во масовна гробница во Мариупол се поребани до 9.000 цивили. Денафикација на Руски начин.

Иначе околу Путин. Не изгледа арен уште пред недели кажав. Ај што се држи за маса да не падне, туку отечен е на лице? Кортизон?
Што побрзо цркне,подобро за сите.

Skylake

proseCUTE
Член од
7 јули 2016
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.712
Што побрзо цркне,подобро за сите.
Да речеме дека утре ќе цркне. Уште подобро, сега, веднаш. Кој мислиш дека ќе дојде после него? Гарант некој што после избори ќе оди на баци рака кај Америчкиот амбасадор? Или не?

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.895
Да речеме дека утре ќе цркне. Уште подобро, сега, веднаш. Кој мислиш дека ќе дојде после него? Гарант некој што после избори ќе оди на баци рака кај Америчкиот амбасадор? Или не?
Нека цркне,па ќе видиме.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.529
Поени од реакции
22.184
Realno vo slucaj da se desi ke ima nekoj vakuum.

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.838
Поени од реакции
36.875
Не бил ништо во Штази, туку шеф на КБГ одделот во Руската амбасада во Источна Германија.

Kajgana Shop

На врв Bottom