Пресвртница за Украина

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    758
Dobro cicino,
Sea pakuvaj toa kuferite i pravec germanija, Mc Donalds ve ceka so rashireni Race, i ima za site vas po 5000€ mesecno spremeno.
Drmoserci...

Durchschnit vo Deutschland go pravat toa Menadjerite i milionerite sot zemaat godisno po 10 000 000€.
Prasaj kako im en na obicnite smrtnici Kako mnogumina pametni ovde koga ce pojdat vo germanija.

I uste ednas procitaj na linkov ovde od taa tvojata Prosecna plata od 2700€ Neto sto ti Nikogas nema da ja dobijas kolku ce ti ostanat.
I ne zaboravi na brojkite da im dodades uste 35% za 2022

I DA NE ZABORAJS ; NE PISUVAM ZA MENE TUKU ZA PROSECNO SEMEJSTVO VO GERMANIJA

Последно уредено:
Dobro cicino,
Sea pakuvaj toa kuferite i pravec germanija, Mc Donalds ve ceka so rashireni Race, i ima za site vas po 5000€ mesecno spremeno.
Drmoserci...

Durchschnit vo Deutschland go pravat toa Menadjerite i milionerite sot zemaat godisno po 10 000 000€.
Prasaj kako im en na obicnite smrtnici Kako mnogumina pametni ovde koga ce pojdat vo germanija.

I uste ednas procitaj na linkov ovde od taa tvojata Prosecna plata od 2700€ Neto sto ti Nikogas nema da ja dobijas kolku ce ti ostanat.
I ne zaboravi na brojkite da im dodades uste 35% za 2022

I DA NE ZABORAJS ; NE PISUVAM ZA MENE TUKU ZA PROSECNO SEMEJSTVO VO GERMANIJA
Не си во право како сакаш врти.

Ne koristam od Repa 3,79€ i NEMA i ne od Soncogled 4,99 IMA.

Samo svinska mast, i Maslinovi maslo.
Samo ne e toa poentata.

Se si eba majkata.
Kunjska hartija pred 1 Mesec 1,99 do nekni 2,49 od Sabotata 2,99.
I sti se uste ne.

Kratko receno toa sto do pred mesec go kupuvav za 100€ sega e 150€

Pa ti sega praj se pameten sto kako.
O
Абе битно капиталецот Москва украинциве им го потопија.Шо е битно шо поскапело маслото!И 10 евра да е битно е зелниот кловн кога ќе се појави на ТВ сите заедно да викнат Слава Украини.И то е то.Заеби инфлации и такви глупости.

Јако распалиле Русите со ракетна артилерија во близина на Миколаив. Дали ова е најава за офанзива во таа насока ќе видиме деновиве.

Украински јунаци во Полска…

Автоматски споено мислење:

Јако распалиле Русите со ракетна артилерија во близина на Миколаив. Дали ова е најава за офанзива во таа насока ќе видиме деновиве.
Сегде удриле јако како што пратам… ама не верувам дека ќе одат сегде со копнени сили.

Рускиот GDP во 2013 пред случувањата во Украина. Кој вика дека не функционираат санкциите. Сега треба само појако, да бидат вратени во 1990 година, заедно со огромен трошок за војната.

1650331800413.png

Хахаха јас па мислев си направил лапсуз, а ти стварно си мислел миротворци :pos: .

Русија да дозволи "миротворци" во Донбас? Јахахахаххаха. Па даааај не валда си сериозен. Па тоа е буквално нато војска да влезе во Донбас (ко Босна, ко Косово). Де факто окупација.

Нека дозволат сад руски, кинески и ирански "миротворци" во Њу Јорк, еве имаше пукање во метрото, малце мир да донесат овие :lolzz::lolzz::lolzz:.

Добро бе, барем некоја пара зимаш ли вакво мега-бламирање? Јер ако не зимаш е полошо, за беспари вакви резили да пишуваш е поголема срамота.
Чудно jа потврди моjата теза за руската политика. Човечкиот живот не чини пет пари, кога е во прашане интересот на државата. Независно дали иде реч за поединци, илjади или милиони.

Рускиот GDP во 2013 пред случувањата во Украина. Кој вика дека не функционираат санкциите. Сега треба само појако, да бидат вратени во 1990 година, заедно со огромен трошок за војната.

Прегледај го приврзокот 329240
И како функционираат санкциите? Ја исполнија својата цел ја спречија Русија во намерите?
Очигледно не.
Напротив ни се врати како бумеранг.
Е сега кога веќе гледаме дека санкциите не ја одвратија Русија останува да одговориме воено, кога ќе се случи тоа? Кога Славјанка планира да ја прати ударната северџанска бригада да му покаже на Путин кај му е местото?

Чудно jа потврди моjата теза за руската политика. Човечкиот живот не чини пет пари, кога е во прашане интересот на државата. Независно дали иде реч за поединци, илjади или милиони.
И сега ти стана ли јасно дека штом нив за нивните животи не им е гајле кога се работи за интересот на државата, па што да кажеме за останатите, ќе не претворат во радиоактивни честички ако покрекате уште малку.

И како функционираат санкциите? Ја исполнија својата цел ја спречија Русија во намерите?
Очигледно не.
Напротив ни се врати како бумеранг.
Е сега кога веќе гледаме дека санкциите не ја одвратија Русија останува да одговориме воено, кога ќе се случи тоа? Кога Славјанка планира да ја прати ударната северџанска бригада да му покаже на Путин кај му е местото?

И сега ти стана ли јасно дека штом нив за нивните животи не им е гајле кога се работи за интересот на државата, па што да кажеме за останатите, ќе не претворат во радиоактивни честички ако покрекате уште малку.
па можеби ќе успееја санкциите доколку цената на гасот и нафтата се намалеше на пола

Прегледај го приврзокот 329240

Гледај ППП не Номинал, безброј пати се има зборувано за ова во темата за РФ.

па можеби ќе успееја санкциите доколку цената на гасот и нафтата се намалеше на пола
Русите одлучуваат за цената на нивните енергенси, како ти ќе ја намалиш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom