Dobro cicino,
Sea pakuvaj toa kuferite i pravec germanija, Mc Donalds ve ceka so rashireni Race, i ima za site vas po 5000€ mesecno spremeno.
Drmoserci...
Durchschnit vo Deutschland go pravat toa Menadjerite i milionerite sot zemaat godisno po 10 000 000€.
Prasaj kako im en na obicnite smrtnici Kako mnogumina pametni ovde koga ce pojdat vo germanija.
I uste ednas procitaj na linkov ovde od taa tvojata Prosecna plata od 2700€ Neto sto ti Nikogas nema da ja dobijas kolku ce ti ostanat.
I ne zaboravi na brojkite da im dodades uste 35% za 2022
de.statista.com
I DA NE ZABORAJS ; NE PISUVAM ZA MENE TUKU ZA PROSECNO SEMEJSTVO VO GERMANIJA
Sea pakuvaj toa kuferite i pravec germanija, Mc Donalds ve ceka so rashireni Race, i ima za site vas po 5000€ mesecno spremeno.
Drmoserci...
Durchschnit vo Deutschland go pravat toa Menadjerite i milionerite sot zemaat godisno po 10 000 000€.
Prasaj kako im en na obicnite smrtnici Kako mnogumina pametni ovde koga ce pojdat vo germanija.
I uste ednas procitaj na linkov ovde od taa tvojata Prosecna plata od 2700€ Neto sto ti Nikogas nema da ja dobijas kolku ce ti ostanat.
I ne zaboravi na brojkite da im dodades uste 35% za 2022

Konsumausgaben je Haushalt und Monat nach Verwendungszweck 2022| Statista
Die Statistik zeigt die durchschnittliche Höhe der Konsumausgaben je Haushalt im Monat in Deutschland nach Verwendungszweck im Jahr 2022.

I DA NE ZABORAJS ; NE PISUVAM ZA MENE TUKU ZA PROSECNO SEMEJSTVO VO GERMANIJA
Последно уредено: