аа да, и тоа имало денес. Откако ништо не испадна од стадионот, тоа е тоа изгледа од луѓево.Чекаат да дојдат Арапите прво.![]()
аа да, и тоа имало денес. Откако ништо не испадна од стадионот, тоа е тоа изгледа од луѓево.Чекаат да дојдат Арапите прво.![]()
Блумберг пишува за 1,1 милијарди долари.аа да, и тоа имало денес. Откако ништо не испадна од стадионот, тоа е тоа изгледа од луѓево.
Па нели би требало ова да е добро за клубот, кога цело време ги напаѓаш Елиот околу платите и недостатокот на трансфери?According to L’Equipe, Milan owners Elliott are preparing to sell the club as UEFA investigate their suspicious links with French club Lille.
![]()
Иста политика ко Елиот што 2 сезони по ред сме во игра за титула после 10 сезони мизерија?Инвестициски фонд е најлоша можна варијанта за Милан......ќе продужат иста политика како Елиот ако не и полоша...
Во која тоа игра бевме лани молим те објасни ми, многу ме интересира. Како тоа сме биле во борба до последно коло можеа 5то место да завршат.Иста политика ко Елиот што 2 сезони по ред сме во игра за титула после 10 сезони мизерија?
Нигде не пишав дека до последно коло сме биле во борба за титула. Ама поголемиот дел од првенството бевме. И на крај како така 2ри завршивме. Или поубаво ти беше со берлускони последните години кога бевме околу 8 место и со кинезите кога фрлија 250 милиони во вода?Во која тоа игра бевме лани молим те објасни ми, многу ме интересира. Како тоа сме биле во борба до последно коло можеа 5то место да завршат.
Трка за титула значи на 3-4 кола пред крај да имаш најмалку теоретска или математичка шанса да си шампион, не во февруари да си отпишан. По таа логика и со Хонда и со Черчи бевме во трка до ноември негде.Нигде не пишав дека до последно коло сме биле во борба за титула. Ама поголемиот дел од првенството бевме. И на крај како така 2ри завршивме. Или поубаво ти беше со берлускони последните години кога бевме околу 8 место и со кинезите кога фрлија 250 милиони во вода?