Пресвртница за Украина

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    758
За еби се има снимен радио разговор. Но, приказната за војниците заршува тука :)

Со огледа дека истиот брод сега му го ебаа, сета приказна стана симбол на Украинскиот отпор.

Јас и ти може да снимиме таков разговор тука па да речеме дека од змиски остров. Тоа што објавува Министерството за одбрана на Украина не би го земал премногу сериозно. Три пати до сега им се случи да објават видеа од играта Арма 3, и неколку пати објавуваа видеа од дронови кои уствари беа од војната во Нагорно Карабах.

Јас и ти може да снимиме таков разговор тука па да речеме дека од змиски остров. Тоа што објавува Министерството за одбрана на Украина не би го земал премногу сериозно. Три пати до сега им се случи да објават видеа од играта Арма 3, и неколку пати објавуваа видеа од дронови кои уствари беа од војната во Нагорно Карабах.

Не заебавај, русиве се што вадат е точно :pos:

Во суштина да не беа Чеченците да му го обелат образот на Путин, војнава досега ќе завршеше за Русија со пораз.

За најголем број на работи јас расудувам спрема резултатите на терен, затоа што се лажи на мртво.

тенеке верува во духот од Киев. Реален е, само мигот му е на сервис моментално.

Мислам дека ја немаат доволно луѓе видено шегава, треба на секоја страна да гледаш да ја постираш :)

Ne e do tolku od kovid vakcinite kolku sto e od postkovid posledicite. Ti preleza taka?

Прележав, ме чуди портарка како тебе да не знае таква работа.

@Ne_sum_ja русиве спрема бројки досега што кажуваат ја имаат уништено украинската армија два пати :D

А можи ги број тенковите што му ги заробија Украинците :pos:

Последно уредено:
Успеале ли да ги извлечат хеликиптерите од бродот?

Живи и здрави и во Украина и сите добијаа медаљи од Зеленски, за тоа што му рекоја на капетанов оди еби се :D

Дали бомбардирал или не, не знам ...
aman be teneke, ima li propaganda na koja ne si se zakacil :D Kako mozhe da se zivi ako gi bombardirale?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom