Не знам ниту еден во овој фан клуб што тврдел нешто спротивно.,јас уште стојам дека не се комплетна екипа , и дека Малдини има пропусти ,
кога мислам не се комплетни не мислам само играчки кадар , но и на Паоло и МасараНе знам ниту еден во овој фан клуб што тврдел нешто спротивно.
Замисли со толкави пропусти и недостаци успеаа тимот да го средат до крај да се бори за титула. А тек да немаа пропусти сега финале Лш ќе игравме.кога мислам не се комплетни не мислам само играчки кадар , но и на Паоло и Масара
Многу пропусти , а уште се мачат со истите проблеми ,ова сезона со КЕСИЕ , следната ке биде со Леао и Бенасер , а тоа влиае кај екипата .
Se vide kolku ko sredija ekipata , so edna pobeda vo grupata na Ls , ako Dona Hakan Kesie Leao Benacer ti idat za bez pari , znaci deka ne e nesto dobro raboteno.Замисли со толкави пропусти и недостаци успеаа тимот да го средат до крај да се бори за титула. А тек да немаа пропусти сега финале Лш ќе игравме.![]()
![]()
![]()
Па замисли па ти викам со толку лошо сработено пак се борат за титула. Тек добро да работеа кај ќе им беше крајот.Se vide kolku ko sredija ekipata , so edna pobeda vo grupata na Ls , ako Dona Hakan Kesie Leao Benacer ti idat za bez pari , znaci deka ne e nesto dobro raboteno.
Само Тео официјално до 2026 а со другиве двајца лошо ми мириса работата,Леао одбил нов договор од 4 милиони по сезона.па нели Бенасер ќе потпишеше а и Леао? дури и Романо пиша.