- Член од
- 8 јануари 2022
- Мислења
- 87
- Поени од реакции
- 245
Цела албанска екипа што го претепа одма земале книшки од ВМРО??Ако не напишам ништо "Оп го нема Црноризецот вака ли он знаеше сѐ", ако напишам нешто што прво, најрано одма се раширило за сериозен криен случај од врвот и притоа нагласам дека е неофицијално за да нема глупи мислења "Уа ете го Црноризецот врска нема измислува лаги". Абе само 5,6 века локум за овој народ, нема лек за вој менталитет, само со камшик над глава да му го држиш погледот во земја и тоа е тоа, поинаку не знае да живее, не му е добро ако живее во век со слобода на говор, тоа од оштетана психа народецов мора да се искака на секоја и секаква информација, друга логика нема. П.С. Ако концептот во трето лице (раскажување и прераскажување) боде очи на неколкумина, барајте си ги учесниците во настаните да се зачленат лично па да ви пишуваат во прво и второ лице еднина и множина, јас филмови да правам дека сум бил тогаш и таму некаде немам намера, не ми е до толку оштетена психата алхамдулилах.
?па види го овај курназ од екипата и со професоро на тате хидроцентрала се сликал.
Автоматски споено мислење:
Овај од екипата на Црноризец одма земал книшка па се сликал со хидро тате од ВМРО?Prvata slika e prevzemena od twitter,devojkata se vika Klementina i e od Dracevo drugite ne gi poznavam