Помош, проблеми, прашања, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Preporacajte slusalki wireless za 150tina+ evra

Ke gi koristam za gejming na ps5, android mob za muzika retko i na macbook daily za zoom.

Koristev stari zicani od iphone i zatoa me vlece za airpods pro bidejki ke menjam i androidot za skoro so ios a i mi lezi nivniot mold.

Vtora opcija mi se na sony pulse 3d no ne znam dali ke moze so mobilen/laptop.

Sakam in ear no i moze i nadvoresni samo da ne se epten golemi. Moram da zemam denes nesto a nemam pojma od slusalki i ne sakam da ubijam cel den istrazuvajki plus nedela ke zatvori :D

@Anon moze ti znaes
@Psyside pls
Anyone

Земи air pods штом користиш епл слушалки. Тие ваљда ќе ти бидат најбиску до тоа епл премиум гризнато јаболко искуство.

Posledno zemav sony wh-1000xm4 pred dve nedeli i epten se dobri. Moze 2 uredi u isto vreme da se konektiraat i baterijata trae bukvalno kolku sho sony kazuva okolu 30 saati.
Imam i sony wh-h900n(kupeni 2018 i uste si rabotat) i wh-hb900n. Site si imaat razlicna namena za koristenje. Site se over ear pa ne znam kolku bi ti odgovarale.

Decki nekoj sto povejke se razbira za kompijuteri...za obicni raboti i po nekoja igra....mislejne ???

Attachments

• IMG_20220404_214516.jpg
    IMG_20220404_214516.jpg
    1,5 MB · Прегледи: 28
Decki nekoj sto povejke se razbira za kompijuteri...za obicni raboti i po nekoja igra....mislejne ???
256 гб ти се премалку во денешно време виндовс ти е скоро 100 гб просечна игра ти е 50 гб а подобра над 100.
За 1080 и медиум перформанци не е лош само ќе инамш недостиг на меморија во хард дискот.

256 гб ти се премалку во денешно време виндовс ти е скоро 100 гб просечна игра ти е 50 гб а подобра над 100.
За 1080 и медиум перформанци не е лош само ќе инамш недостиг на меморија во хард дискот.
nee dopisano ke ima +1tb hdd

A ovaa varijanta sto mislis...od navedenoto ke ima 32gb ram i namesto 250ssd ke.ima 500 ssd cena 40k.
16 ти е доволно освен ако не ти треба за работа, за гејминг е доволно.
Автоматски споено мислење:

Прашај дали имаат некое друго напојување не е дека ќе имаш проблеми со него али кулер мастер избегнувам.

16 ти е доволно освен ако не ти треба за работа, за гејминг е доволно.
Автоматски споено мислење:

Прашај дали имаат некое друго напојување не е дека ќе имаш проблеми со него али кулер мастер избегнувам.
Da mozi i drugo napojuvajne...600w dr,firma ova.?ili daj mi
predlog.?

Attachments

• Screenshot_20220405_153856.jpg
    Screenshot_20220405_153856.jpg
    167,4 KB · Прегледи: 8
Последно уредено:
Da mozi i drugo napojuvajne...600w dr,firma ova.?ili daj mi
predlog.?
Corsair би барал ако имаат deepcool,thermaltake,sharkoon што е најбитно бронзено, сребрено или златно овие што се black и real power не би гледал како добра опција.

Исто втората конфигурација што ја прати со 1050 ти не би ја гледај престара е графичката за разлика од 1650.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom