W
wicked_1
Гостин
Предавници се, си ја штитат државата од окупатори и терористи.Нели не беа екстремна група?
Предавници се, си ја штитат државата од окупатори и терористи.Нели не беа екстремна група?
Многу бре ставате видеа фотки мапи, па со 4ГБ РАМ ми кочи лаптоп, ставајте во спојлер и бидете културни како што е ред, не е поента на форум да се шеруваат графички и видео материјали, ајде сфаќам понекогаш за да се долови поента, ама ова на темава е претерано. Поента е да се пишуваат мислења и ставови со текст, има начин тоа да не бидат километарски постови. Не е ова Инстаграм.
@callejón de la muerte Понтонскиот мост јужно од Изјум.
Автоматски споено мислење:
![]()
Прегледај го приврзокот 326741
![]()
![]()
Drugar, temava e voena perspektiva, normalno deka ke ima videa i sliki.. imas druga tema za filozofiranje (presvrtnica za ukraina)Многу бре ставате видеа фотки мапи, па со 4ГБ РАМ ми кочи лаптоп, ставајте во спојлер и бидете културни како што е ред, не е поента на форум да се шеруваат графички и видео материјали, ајде сфаќам понекогаш за да се долови поента, ама ова на темава е претерано. Поента е да се пишуваат мислења и ставови со текст, има начин тоа да не бидат километарски постови. Не е ова Инстаграм.
Вчера имаше инфо дека Су-35 бил соборен над тој Изум, пилотот се катапултирал на време и бил заробен. Нема детали дали се работело за MANPADS или нешто трето.
Discover Popular Videos | Facebook
Video is the place to enjoy videos and shows together. Watch the latest reels, discover original shows and catch up with your favorite creators.www.facebook.com
па 14,000 само азовци биле.. плус регуларната војска на Украина + платениците..Еден од главниве во Донбас беше прашан од српскиов новинар зошто не удрија по главнината на украинската војска досега, вика вкопани се во населени места, ќе треба да ги збришиме соси све ако мавниме, исто како во Мариупол вика, за 4 саати можеше руската армија да го срамни со земја, камен на камен да не остане, ама ќе загинеа многу цивили така.
Автоматски споено мислење:
Повеќе од 20000 имало украинска војска во Мариупол пред да почне нападот.
Тешки борби се водат, го разбија целосно.Толку од приказната ,како Киев ќе го преземат за 2 недели.
...шо марка се наочарите? ова снимаат сцена за Холивуд нешто!?Ајде да видиме батево до кога ќе издржи