- Член од
- 25 ноември 2013
- Мислења
- 1.657
- Поени од реакции
- 1.519
Gi mesas cenite megju opel i audi druze. Moze za opelot ti e 70 evra ali za mojata kola i na autodoc ne e tolku eftino ko sto mislis.Од вакви муштерии ко тебе се отиде у .....
Да да оштетено од камен. Иначе деловите според производителот сите имаат животен век од 100 000 км. Ама на галакси никој не му кажуе
Иначе за твоето ауди еден клима кондензатор на фирма Mahle што е бренд и официјален лиферант на сите германски премиум брендови е 70 евра.
Ама галакси си живее у "оригинален" филм под "гаранција" и бричењето на суво му е нешто океј.
Poso autodoc ti e omilen pogledni kolku e mahle ili valeo condenser tamu , samo glej za mojta kola da gledas nemoj da si pogoduvas ceni.
Mahle e 212 funti i momentalno go nemaat, valeo e 357 funti i go nemaat. I da se zamaram da naracuvam od germanija, pa 2 nedeli cekanje, pa carini, i na kraj moze i da ne go biva, taka da ne fala.
Tuka bese namesten nareden den bez nikakvo maltretiranje i napolneta so gas.
Inace za da ti dovolam kako garanciite rabotat poso gledam deka si zbunet, ke zemam primer televizor koj e pod garancija. Ako prestane da rabote ke ti go popravat, ako go lupnis od pod ke si go platis pak.
Isto ti e i so kola ne moze da ti priznaat garancija ako e osteteno od nesto.
Tuku ti pobarav li pari na zaem pa se sekiras kolku sum platil?
Do odredena starost na kolata ne sakam da stavam aftermarket delovi nitu da ja nosam kaj indijci poso znam nogu sho se zaebaa taka.