Фан клуб: РК Пелистер

bitolcanec_1

ветеран од златното време
Член од
6 јуни 2011
Мислења
792
Поени од реакции
1.457

Ova nema zboroj ne mozi da se opisi!!!!
Au!!!! Kako go popija nemien na jubilejot.....
Sekako bea pobedeni i na teren i na tribini....
SEKOJA CEST JUNACI!!!!!
Cela utakmica se sudese za niv i na kraj najdoa da se bunat.....Ufff kako go popija i od svoite Nachevci.So mislea do koga ke ne potcenuvaat?
Mislea so onie crnecki bitangi so ne gazeja porano i ne ismejavaja pak lesno ke im projdi....

Obradovich i cela odbrana bravo!!!!

Tankoski konecno za samodoverba na kraj kako im ja zakoj.....popopo

Uprava se so vredi chuvajte igrachi....Steta za Taboada i Obradovich....Samo da ja osvoime ovaa titula nema da se zaboravat....No ako uspejme sekako najzasluzni specijalcite nasi zeleno-beli, armada koi izginaa i se borea na tribini....CKEMBARI DO KRAJ!!!!

Attachments

Последно уредено:
П

Пљампач

Гостин
Ударот на Граџан од 10 метри според мене беше пресвртницата во мечот. Во Тој момент се одлепивме и задржавме предност, пошо беа изгубени тоталкс во напад.

Голема победа, секоја чест момци!!

За нареден меч со Перич во составот, сигурно ќе бидиме далеку посвежи во напад.

Член од
2 август 2017
Мислења
293
Поени од реакции
449
Честитки битолчани за апсолутно заслужената победа. Едноставно бевте помотивирани од нас. Ама запамтете ништо не е готово, кај вас во Битола очекувам да ја завериме титулата.

Член од
2 август 2011
Мислења
1.262
Поени од реакции
1.673
Управата мора да изврши притисок кон РФМ во Битола не смее копилето Начевски и Николовски да судат. Денес 10 грешки и тоа клучни среќа бевме прејаќи па го испушија. Крај на прво полувреме Обрадович шутира блок во 6 метри од Диало по сите правила мора пенал копилето не суди ништо. Тото со раката во вратот на Танковски дури и ретардираниот Видевски виде но не и Начевски дека мора две минуто. Чисто пробивање од Тимур тој гол признава. Карапалевски чисто пробивање над Марковски копилето не суди. И Столе крофната го отепа од пцуење ама нема мадиња да ми даде два пати по две минуто. Судеа 70:30 за вардар. Мора демонстративно да се оди да не судат во Битола па ако треба и да не се одигра на копилињата мора да му се клај крај.

Sent from my M2004J19C using Tapatalk

Член од
20 март 2022
Мислења
1.385
Поени од реакции
3.513
Управата мора да изврши притисок кон РФМ во Битола не смее копилето Начевски и Николовски да судат. Денес 10 грешки и тоа клучни среќа бевме прејаќи па го испушија. Крај на прво полувреме Обрадович шутира блок во 6 метри од Диало по сите правила мора пенал копилето не суди ништо. Тото со раката во вратот на Танковски дури и ретардираниот Видевски виде но не и Начевски дека мора две минуто. Чисто пробивање од Тимур тој гол признава. Карапалевски чисто пробивање над Марковски копилето не суди. И Столе крофната го отепа од пцуење ама нема мадиња да ми даде два пати по две минуто. Судеа 70:30 за вардар. Мора демонстративно да се оди да не судат во Битола па ако треба и да не се одигра на копилињата мора да му се клај крај.

Не треси бе глупости. На сите утакмици судењето е горе - долу коректно.

Браво за играта денес, нарочито во одбрана. (y)
Конечно му текна на трупецот да пушти подлабока одбрана.

Член од
27 јуни 2018
Мислења
133
Поени од реакции
272
Не треси бе глупости. На сите утакмици судењето е горе - долу коректно.

Браво за играта денес, нарочито во одбрана. (y)
Конечно му текна на трупецот да пушти подлабока одбрана.
Судењето беше коректно на утакмицата во Битола, денес веќе беше очигледно дека е за Скопјани, на крајот глупоста на Столе го наруши тој впечаток и намести да речам лажна слика дека судењето било коректно. Ама сепак генерално се трпи.

Член од
15 јули 2016
Мислења
327
Поени од реакции
776
Se slozvam deka sudenjeto bese vo najmala raka 80:20 na nivna strana.... Go kritikuvam sekogas Babic, denes sekoja cest za postavenosta na igrata vo odbrana.... Napisav tuka nekollu pati vo nekolku moi postovi deka bez Peric sme mnogu poraznovrsni vo igrata vo napad, sto se vide i denes....ne deka toj e slab igrac, samo koga igra toj se se vrti okolu nego, igrata ni ja citat site protivnici, ednostavno se gusime....ic ne mi e krivo so bega...Bravo za site igraci denes, i uste ednas za trenerot....nisto ne e gotovo, mora da izigrame kaj nas maksimalno pretpazlivo....znam samo deka 1961 gi ceka pekol vo hramot na rakometot.....za kapacitetot na salata neka bidi i kaj nas vlezot sloboden, pa da vidat uste ednas glupite kako se kreva parketot, neznam zosto samo nas ne dupat so tie pravila, a kaj niv nevazat, ne treba da gi pocituvame...PELISTER E IME NASE, PELISTER E ZIVOT NAS!!!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.076
Поени од реакции
74.815
Ударот на Граџан од 10 метри според мене беше пресвртницата во мечот. Во Тој момент се одлепивме и задржавме предност, пошо беа изгубени тоталкс во напад.

Голема победа, секоја чест момци!!

За нареден меч со Перич во составот, сигурно ќе бидиме далеку посвежи во напад.
Не, одбранетиот пенал на Дибиров беше решавачки :D

Член од
20 март 2022
Мислења
1.385
Поени од реакции
3.513
Судењето беше коректно на утакмицата во Битола, денес веќе беше очигледно дека е за Скопјани, на крајот глупоста на Столе го наруши тој впечаток и намести да речам лажна слика дека судењето било коректно. Ама сепак генерално се трпи.
Тоа секогаш и секаде е така да се даде некоја топка на домаќинот. Тоа дека има лошо судење е субјективна процена на навивачите, ене ги се бунат и другите. Реално, Начевски - Николов коректно судат на секое дерби.
Имаше порано еден стар педер Ацо Николовски со еден гаргамел Ѓоко беа во пар, е тие секогаш апла сечеа.
Срамота е да се жали било кој на судење последните неколку сезони.

Член од
26 март 2022
Мислења
246
Поени од реакции
774
Горе долу коректно изигравме. Среќа голманите на Вардар беа доста слаби, освен еден период кога Томовски фати моментум, ама среќа Кизиќ се повампири, па бидна шо бидна.
Титулата во Битола ќе се решава, а и покрај денешната наша победа, Вардар останва реален фаворит.

Член од
2 август 2011
Мислења
1.262
Поени од реакции
1.673
Тоа секогаш и секаде е така да се даде некоја топка на домаќинот. Тоа дека има лошо судење е субјективна процена на навивачите, ене ги се бунат и другите. Реално, Начевски - Николов коректно судат на секое дерби.
Имаше порано еден стар педер Ацо Николовски со еден гаргамел Ѓоко беа во пар, е тие секогаш апла сечеа.
Срамота е да се жали било кој на судење последните неколку сезони.
Ти врска немаш од ракомет. Погледаја снимката ќе видиш.

Kajgana Shop

На врв Bottom