Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од кај никнуваат ликовиве![]()
Предците говорат преку мене оние кои останаа недоискажани,јас само фаќам забелешки со лист и пенкало и пренесувам преку тастатура на модерен начин согласно со времето во кое живееме...Многу објективно. Вероватно до овој заклучок си дошол по методот познат како, што је баби мило, то јој се снило.
Предците говорат преку мене оние кои останаа недоискажани,јас само фаќам забелешки со лист и пенкало и пренесувам преку тастатура на модерен начин согласно со времето во кое живееме...![]()
@Vanlok ,
Еве ако не ми веруваш. Ликот стои многу ниско во хијерхијата на глутницата, и еве го неговиот пост. Не е човек да му се лути, толку му се можностите.
Ај без драми кога со Кина се во конфликт а Кина не купува јаглен мислам беше. Треба да се поддржи власта а не само профитот да се гледа.strasna rabota.... sto mislis kogo ova ke go kosta poveke?
aj proveri koj e najgolem izvoznik na aluminium u svetot...
Види. Имаш уште една тема кај што имаш инфо од военаспект. Овде се дискутира ситуацијата претежно од лично убедување. Глутница, ова она нема да придонесат за подобра дискусија. Имаш опција за ингор, која е повеќе од корисна.
За тебе најдобар начин да го подигнеш нивото на дискусијата е да не постираш. Темата би ти била многу благодарна.
Женско си?Инаку, предобар текст за настаните во Украина и околу неа.
Не мораш уживај...Може да започнеме нова тема ако сакаш бидејќи не сакам да ја замајувам оваа со други работи.
314 се читај подобро.Тоа што го постира е само едно истражување со околу 100 тестирани
Женско си?
Ми го скрши филмот, сакав да те викнам на ракија да си прајме муабет за УкраинаТрансџендер.