Не го следи форумов, инаку ќе беше многу пооптимистичен. За бар 80% од економските проблеми овде веќе пред 2 недели беше разглабано како не само што нема да имаат сериозни потешкотии, туку и посилна ќе излезе Русија, ќе почнат сѐ сами да прават подобро, побрзо и поефтино и ќе го прегазат западот економски.Мене па господинот Владимир Владимирович ми се виде вознемирен, па дури и благо хистеричен со изборот на зборови и квалификации упатени кон противниците на специјалната операција .
Се надевам дека се е ок.
Значи изборот е, финансирање на руската армија, финансирање на сдс и финансирање на дуи?
Razlikata e vo toa sto za razlika od tuka , tamu stvarno ke te snemase na dolgo vreme, vprocem i sekade predavnicite imaat ist ili slicen tretman, duri i vo tvojot ljuben zapad ili SAD.Ај ај каков Грујо им се дешава на русите. Предавници и патриоти срањето почна хахахах која мизерија. Само некако мислам дека кинезот нема да ја игра улогата на Орбан. Ќе си ги враќа зилотите дома сега да сее страв меѓу нормалното руско население, али историјата не научила дека тоа неможе да трае.
Сат и дваесет зборува, толку е видеото во тубата, но може и да е повеќе. Конкурентот од америка две реченици неможе да прочита, заборава која му е жена...Мене па господинот Владимир Владимирович ми се виде вознемирен, па дури и благо хистеричен со изборот на зборови и квалификации упатени кон противниците на специјалната операција .
Се надевам дека се е ок.
И ја не верувам дека Русија од ова ќе излезе толку осакатена, едноставно невозможно е да се игнорира или заобиколи. Ова тромаво и неумесно тирадиче повеќе мислам дека е за внатрешна употреба, поточно упатено кон покондурениот, про-западно ориентиран дел од руското население кое мисли дека војнава можеше да се избегне и дека Русија и западот може да коегзистираат без Русија да биде ебаната страна .Не го следи форумов, инаку ќе беше многу пооптимистичен. За бар 80% од економските проблеми овде веќе пред 2 недели беше разглабано како не само што нема да имаат сериозни потешкотии, туку и посилна ќе излезе Русија, ќе почнат сѐ сами да прават подобро, побрзо и поефтино и ќе го прегазат западот економски.
Јебига, ај друг пат здравје.Razlikata e vo toa sto za razlika od tuka , tamu stvarno ke te snemase na dolgo vreme, vprocem i sekade predavnicite imaat ist ili slicen tretman, duri i vo tvojot ljuben zapad ili SAD.