Nemam pojma od iptv i ne znam shto da pravam so mac. Vsushnost moze i samo iptv lista na javnite makedonski kanali koi vsushnost bi trebalo da se free da ne moram da odam od strana na strana na kanalite, tuku, da ja stavam na plex server preku xteve.
Nemam pojma od iptv i ne znam shto da pravam so mac. Vsushnost moze i samo iptv lista na javnite makedonski kanali koi vsushnost bi trebalo da se free da ne moram da odam od strana na strana na kanalite, tuku, da ja stavam na plex server preku xteve.
To je zbog toga što koristiš mobilnu app za android TV operativni sistem. Android TV nije čisti android več je prilagodzen za TV pa ti slika šeta levo desno , ili se ne otvara ili je naopako.Pretpostavljam da instalirate tako zbog besplatnog demo usera . Evo jednog junaka na videu koji ima rešenje uz pomoč set orientation app i drugih vratolomija
Kako koristiti mobilne aplikacije na Android TV - Besplatna verzija Orion TVSet Orientation: https://bit.ly/3wqqv6jUkoliko neko zeli da vidi neki poseban pro...
Obriši onu koja ne radi instaliraj sideload ili bilo koji način i jedina briga ti je aktivacija.Imaš razmene slotova po forumima pa snalazi se.
Opciija 3 castovati sa mobilnog ako imaš Chromecast ili bilo koji cast. Ode baterija !
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.