jamajka
mode: Calm
- Член од
- 28 април 2007
- Мислења
- 19.493
- Поени од реакции
- 27.312
Епа јебига не сум во тек со настаните јас. Поарно да се информирам од тебе и да си ќутам.Па ништо не ме информираш.. Сите новости ги знам 2 часа преди тебе..
Епа јебига не сум во тек со настаните јас. Поарно да се информирам од тебе и да си ќутам.Па ништо не ме информираш.. Сите новости ги знам 2 часа преди тебе..
JaЕпа јебига не сум во тек со настаните јас. Поарно да се информирам од тебе и да си ќутам.
Американскаја отрава уходит из РоссииУтре ке донесат
До 2023.Комплетна забрана за извоз на суровини и производи од Русија до декември 31, денеска донела Руската влада. Излегеда овој пат нема да има договарање и двете страни ќе одат до крај.
А најсмешното е што ЕУ од сето ова е буквално најголемиот губитник.
Јас на пример без кока кола неможам да живеам. Среќа што само до Бугарија ќе оди Путин, тие таму се навикнати без Кока Кола..Американскаја отрава уходит из России
Coca-Cola зајавила, что приостанавливает дејательность в нашеј стране.
Американскиот отров ја напушта Русија
Coca-Cola објави дека ја прекинува работата во нашата земја. Трагедија упм.
За волја на вистината, свастика/коловрт и сличните симболи се многу постари од германската националсоцијалистичка партија пред и за време на ВСВ... Се работи за стари индо-европски симболи кои биле предмет на културна апропријација од нацистите.
Па да мислам дека треба да биде на двата службени јазици и дека треба да го стават и на билборди по Чаир, Тетово, Кичево. СС Скендербег треба по втор пат да си ја проба среќата на источен фронт.А за ова некој да повикан во МНР/МВР!? Или нема везе што е забрането...! Кривично дело е повикување и организирање на воени операции во странска држава и учество во насилни воени операции во странска држава!
Прегледај го приврзокот 324476
Ме потсети на една земја, и таму 22 години владее еден човек, екологист, баш денес имаше изјава дека е срамота во 21 век со оружје да се решаваат работите. Само разликата е што екологистот, го бираат на фер и демократски избори.Ајде објасни ни како тоа Европа е фашистичка а путинска Русија демократска.
22 години на власт, еден човек, со 78% гласови, нема опозиција (труење, атентати, затворања, уцени...), негови блиски луѓе наводно бизнисмени контролираат стотици милијарди евра во време кога минимална плата е 92 евра, нема медиуми кои смеат да кажат нешто лошо, не смееш да протестираш за ништо, пред некој ден видовме како шефот на тајната служба не може да искаже свое мислење туку како првооделенец повторува што ќе му кажува учителот, негира постоење на украински народ, се заканува на сите соседи и држави дури и со употреба на атомски бомби...
На овој начин Русија ќе падне во рацете на Кина. Кина е гладна за европскиот пазар.Америте са полудели.Coca Cola ги затвора сите фабрики во Русија, Starbuck site 590 кафици..
Аjде уште 80 000 безработни ,во военните заводи.
Колко станаа досега - 200 000 за 4 дена...
Ќе сменат и закони ако треба. Па кога можеа незаконски и неуставно да не бутнат во НАТО, да сменат име на држава, сто пати да менуваат устав по сечија нарачка и желба... Ова погоре е пичкин дим.А за ова некој да повикан во МНР/МВР!? Или нема везе што е забрането...! Кривично дело е повикување и организирање на воени операции во странска држава и учество во насилни воени операции во странска држава!
Тоа што му е дозволено на Јупетер не му е дозволено на ......А за ова некој да повикан во МНР/МВР!? Или нема везе што е забрането...! Кривично дело е повикување и организирање на воени операции во странска држава и учество во насилни воени операции во странска држава!