Sto te cudi be!Jas imam podobra
Прегледај го приврзокот 324286
Ista shkola se i dvajcata
zaedno so Kurz od Avstrija .
Site odbrano drustvo od Cicko Soros & Co
Sto te cudi be!Jas imam podobra
Може во клупа заедно седеле на курс.Sto te cudi be!
Ista shkola se i dvajcata
zaedno so Kurz od Avstrija .
Site odbrano drustvo od Cicko Soros & Co
Нема циркулација во тестиситеAAAA ne ,
Zaedno mu gi toplele Jajcata na Soros,
Znajs , star coek mozi da nastini
Имаше пред некој ден од руска страна официјално кажано дрка оние странски платеници кои ке бидат фатени и заробени дрка немаат статус на воени заробеници и не важат истите правила за нив. А и јбг ако тоа на нив им е работа онда сигурно си го знаат тоа...од онаа што до сега е видов РФ строго ги почитува меѓународните норми и конвенции за војување, избегнува да бомбардира населени места и сл. има третман кон заробениците на украинската армија според истите норми, ме интересира дали овие кои заминуваат во Украина во легија на странци, во случај на заробување се запознаени дека немаат право да се повикаат на тие конвенции и дека истите може да бидат стрелани по кратка постапка!
Нема циркулација во тестисите
Автоматски споено мислење:
Одам јас, утре коа ќе станам, мапа да ме чека.
Не знам ова како изгледа ако го ставиме во големата слика. Ако имале 100 конвои со залихи дневно и ова е еден, ондак е капка во море. Сигурно им нанесуваат штета ама колку е голема, не можам да проценам.
Па за "еден" од нив со сигурност знаеме дека нема во клупа седнатоМоже во клупа заедно седеле на курс.
Одма и тоа. Јас би одел до таа мера уште утре да го направат тоа.Европа мора под хитно да престане да увезува било што од Русија. По секоја цена, па макар и по цена на немање греење и затварање фабрики...
Нема друго чаре...
Нема друго чаре за што поточно?Европа мора под хитно да престане да увезува било што од Русија. По секоја цена, па макар и по цена на немање греење и затварање фабрики...
Нема друго чаре...
Не бе џабе е глумец овој, нашиов е каде каде по... неможам да најдам збор да ти кажам искрено, имбецил е најпрвото што ми текиња. Го гледаш и очи и знмаеш дека те лаже, и само кај имбецили може да му поминат лажгите... Кога ќе размислам малце, боже колку глупава нација сме.Jas imam podobra
Абе остај што е балансарано види го бројот, 69... работата секс.
Тек тогаш пропаднавме скрос и Европа и ние со неа.Европа мора под хитно да престане да увезува било што од Русија. По секоја цена, па макар и по цена на немање греење и затварање фабрики...
Нема друго чаре...