- Член од
- 13 ноември 2016
- Мислења
- 527
- Поени од реакции
- 1.132
Opet pravna pitanja ali ne korisno,primer u Srbiji... dok se tv pretplata naplacuje sa racunom za struju niko nece vijati vlasnike panela.Isto je i sa nama koji se ocesemo o njih i besplatno gledamo.Zato oni menjaju adrese da nas se otresu. Postoje ljudi i tela koji prate ovu tematiku ali se ne reaguje,ceka se momenat.I nije da ih ima da se mogu prebrojati na prste,ima ih samo ti ne znas za njih.Može biti da je i off-topic, ali nije loše znati šta je dozvoljeno a šta ne u IPTV svetu.
Noćna mora tzv. vlasnika IPTV panela-portala nije to što bi mogli potpasti pod slovo zakona, već hakerisanje njihovih nedodirljivih portala.
Mislim da njihovo hvalisanje ovde nije ni umesno, ni korisno!
U Srbiji, Hrvatskoj, za Mekedoniju ne znam, postoji ljudi i tela koji prate ovu tematiku, pa se takvi portali mogu prebrojati na prste, dok u Bosni posao cveta, ili ima veze sa Bosnom ili su gazde iz Bosne, tamo to niko ne nadzire.
I tačno znaš da ima veze sa Bosnom, prvo idu Bosanski kanali, pa Hrvatski, pa svi ostali.
Ništa protiv Bosne, naprotiv, samo malo razmišljanje.
E da,da nije njihovog hvalisanja mi ne bi ni znali za vecinu portala.Tako da je to vrlo korisno.