Shakespear
Need moar drugs
- Член од
- 25 јули 2015
- Мислења
- 2.418
- Поени од реакции
- 2.043
Што Русија направи изминативе 32 години за да помисли некој во Европа дека ќе биде нападнат ?
![en.wikipedia.org](https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/dc/Putin_with_Vladimir_Konstantinov%2C_Sergey_Aksyonov_and_Alexey_Chaly_4.jpeg/1200px-Putin_with_Vladimir_Konstantinov%2C_Sergey_Aksyonov_and_Alexey_Chaly_4.jpeg)
Annexation of Crimea by the Russian Federation - Wikipedia
![en.wikipedia.org](https://en.wikipedia.org/static/apple-touch/wikipedia.png)
Што Русија направи изминативе 32 години за да помисли некој во Европа дека ќе биде нападнат ?
Нормално уше шарени револуции му требаат сега. Нека заврши операцијата па ќе поразговара он со нив еден по еден да видиме кој им кажа да излезат.Демонстрациите во Русија се неуставни и незаконски.
Таму немаш право на друго мислење освен да го фалиш Путин и неговата политика.
За jamajka & sie се ово е во ред...
Не мора да значи. Кинезиве најверојатно имаа инсајд инфо од Русите дека е прашање на време за ова на Украина. Не за џабе кога им дале Америве интел за Украина, овие само го препратиле до Русите.Кина ги зголемува резервите на жито. Тоа може да значи се спрема за војна...
Правеле за патогени експерименти. Ова е голема игра според мене ништо чудно да испадне ковидот од тмау да потекнува, има више сериозни индицкии дека е од лабараторија.Што е со лабораторииве за биолошко оружје што ги спомнуваат?
Total BullshitНормално уше шарени револуции му требаат сега. Нека заврши операцијата па ќе поразговара он со нив еден по еден да видиме кој им кажа да излезат.
Не, ова му се деца, само се заведени од некои погрешни идеи, малку постење и ќе се свестат. Гулаг за тие шо ги манипулираат.Total Bullshit
Гулаг му треба и со задоволство ке го согради..
Кога може да очекуваме да гостуваш у Балкан инфо?Правеле за патогени експерименти. Ова е голема игра според мене ништо чудно да испадне ковидот од тмау да потекнува, има више сериозни индицкии дека е од лабараторија.
Нешто што ја размислував ковидов највише беше активен у зима и на лето се стишуваше. Што ако го таргетирале генетски да биде поактивен и поопасен во поладни предели, како на пример Русија!? Е сега малку неверојатно пошо веројатно Русите би го откриле тоа имаат свои секаде низ Украина. Ама ништо не ме чуди.
А ова со санкциите му дојде ко кец на десетка да види тие „фриленсери“ што се од каде стварно ги земаат парите дали со поштена работа или земат пари од запад да шират некоја пропаганда. Тоа е целта на овој законов што го донесоа за лажни вести. Не може американциве кај им текне земи шака јада луѓе и напрај хаос ко кај нас, во име на „демократија“. Уствари Путин им кажа еднаш ние сме друго вие сте друго не можеме ние да бидеме „демократија“ треба лидер кој ќе води, вие сте испомешани од секаде и затоа тој систем останал, прераскажувам сега, иако знаеме сите дека и тие не се вистинска демократија ама мора да глумат избори, партии и така натаму шоу за народот.Нормално уше шарени револуции му требаат сега. Нека заврши операцијата па ќе поразговара он со нив еден по еден да видиме кој им кажа да излезат.
Не знам што е балкан инфо. Ја само кажав моја теорија, не викам дека е вистина. Ама ќе се открие наскоро што било, мора некои документи да останале негде барем дигитално, русија има барем хакери за извоз. Ама штом ги уништувале документите има нешто големо тукаКога може да очекуваме да гостуваш у Балкан инфо?
И? Ова ти е доказ дека Русија е закана за Европа? Знаеш зошто беше и тогаш нападот или напиша на гугл и првиот линк го залепи тука, па мислиш готово, нешто докажа?
А ти си воен генерал вака, што е агилна реформирана армија што ќе гаѓа пичкински од воздух да гранатира да не гледа ни цивили ни ништо , ко Америка во Сирија или Афганистан. Абе испран ви е мозокот скроз.Русија воено тактички потфрли многу , наместо да се престави како една агилна реформирана армија се претстави како советска армија која ќе заобиколи град и гранатира све што мрда за да види светот дека се силни. Грозни 2.0