Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.916
Ve prasav za mapa da postnete.. na kraj na denot sme..
Се ситите бате, не зборите... Разликата е огромна. Збори Игорче, збори феникс, ти, заедно со Бугарите и по некој романски нацист... се ситите..Зборуваме за невработеност. Дај боже и за твоја глава, па со впн да осетиш како е
Немаат уште објавено. Како и да е нема големи промени од вчерашните позиции. Се консолидираат позициите, и се правеа некои напори за извлекување на граѓаните но без некој успех.Ve prasav za mapa da postnete.. na kraj na denot sme..
Терај магарето сеа ајдеСе ситите бате, не зборите... Разликата е огромна. Збори Игорче, збори феникс, ти, заедно со Бугарите и по некој романски нацист... се ситите..
Јас си терам, ти некако на нафталин мирисаш, од подрум да не излезе ?Терај магарето сеа ајде
Романците сами од себе направија потчинета држава, која влезе во ОТАН, па штом е дел од таа воена заедница, не смее да стори ништо по свое наоѓање, без дозвола од ОТАН, што значи дозвола од САД.Tehnicki ako od Romanija poletuvaat avioni koi napagjaat ruski voeni i civilni celi, toa nejze ja pravi legalna cel na ruskite vooruzeni sili. Neznam dali tuka NATO ke se povika na ona napadnata clenka posto vo slucajot Romanija e taa koja napagja.
Стварно интересно прашање е ова. Ако провоцираат дали се активира колективна одбрана. Да речеме дојде некој лудак на власт во Турција и му текне да ја нападне Русија или Иран или како и да е... Зарем сите ќе одат јабана ради тој лудак.Tehnicki ako od Romanija poletuvaat avioni koi napagjaat ruski voeni i civilni celi, toa nejze ja pravi legalna cel na ruskite vooruzeni sili. Neznam dali tuka NATO ke se povika na ona napadnata clenka posto vo slucajot Romanija e taa koja napagja.
Немој, ова ми е болна тема - Амазон