- Член од
- 24 септември 2019
- Мислења
- 2.478
- Поени од реакции
- 3.756
i koje su sada bolje liste, m3u ili mac
One koje rade, koje ne zastajkuju i ne izbacuju...i koje su sada bolje liste, m3u ili mac
One koje rade.i koje su sada bolje liste, m3u ili mac
Imaš u PP.Pozdrav ima li netko možda cloudcdn listu? Hvala
budi pozdravljenLjudi dali postoji ovde i korisnik francuz ili francuz1 zasto ja moram biti francuz2 kad sam uvek bio ja pravi jedan jedini. Naročito sam poznat Luc+Luc_u iz 2015... Mala sala. Pozdrav svima.
U kome smislu misliš? Ja imam problem da mi valjan MAC odavno ne radi u SFVIP playeru.Ima neko problema sa clients.clientportal.link mac-ove!!!
Pozz i tebi, promijeni nick u francuzLjudi dali postoji ovde i korisnik francuz ili francuz1 zasto ja moram biti francuz2 kad sam uvek bio ja pravi jedan jedini. Naročito sam poznat Luc+Luc_u iz 2015... Mala sala. Pozdrav svima.
od juce validni macovi od cloudcdn.tk se ne otvaraju u OTT Navigator, IPTV Stalker i u IPTV Extreme.U kome smislu misliš? Ja imam problem da mi valjan MAC odavno ne radi u SFVIP playeru.
da, jako je usporila konekcija na server(e) koje su menjali, pa treba naći DNS ili IP adresu koje radeod juce validni macovi od cloudcdn.tk se ne otvaraju u OTT Navigator, IPTV Stalker i u IPTV Extreme.
U STB se otvara al tesko i nakon prvog logiranja treba menjat VPN!!!
A tako. Ne koristim OTT Navigator, IPTV Stalker ni IPTV Extreme pa ne znam, Neće mi u SFVIP playeru. Ali radi mi m3u na Smart TV-u.od juce validni macovi od cloudcdn.tk se ne otvaraju u OTT Navigator, IPTV Stalker i u IPTV Extreme.
U STB se otvara al tesko i nakon prvog logiranja treba menjat VPN!!!
Kad si mu rasturio sve usere toga se sjecam i skripta to su bili dani hahaaaLjudi dali postoji ovde i korisnik francuz ili francuz1 zasto ja moram biti francuz2 kad sam uvek bio ja pravi jedan jedini. Naročito sam poznat Luc+Luc_u iz 2015... Mala sala. Pozdrav svima.
mediatek je kopija aferima, taj što daje domaće zadatke neka pokaže skrin sa aferim-a