Па небитни сме за другите од околу и пошироко нас, да таква е перцепцијата. За нас сме си најбитни од наша перцепција. Затоа мојот домен кој фаќа 25 до 40 год е добро да сме сите на куп не само во македонија него и на балканов. Доста бре меѓу себе нишани. Пак тука треба да живееме еден до друг. Каква деструкција.
А тоа Дека американците се светињи русите варвари, кинезите гнсни, тоа е само 2 левел плебс да се занимава и кара. Кај има добри бе, башка тоа што за тебе е добро може за мене е лошо.
Башка од околу бугарија нато, грција нато, албанија нато, црна гора нато, kосово Америчка база, епа каде бе македонче криви дрини ќе исправа со мегасили. Башка скопје е дувло на секакви шпиони историски гледано. Пит стоп било секад.
Ете што се дешава со мегасила коа си играш.
Што мене не ми е интересно Вангел Божиновски да си го слушам како наоѓа парички со македонија буквално исто напишано. И што кога во учебник по археологија
пред римско време означено у учебник и ако кажеш македонија тој истиот професор ќе те бутне на испит. Каков надреален степен на куроболие и корумпираност како нација сме тоа никако да си признаеме.
Ако иде балканов топтан нека иде. Неможе и децата да ни растат аа ти на која страна бешее за русите или..Fuck off we are going 2.0.
На мтв1 имаме канали кој почнуваат со трета индустриска револуција почнуваат спакувани на македонски емисии, башка зелена агенда со игор и бејби, мочање пред очи и тоа кај нас.
Прегледај го приврзокот 323649
Прашајте ги Бафра, Бачето, Дамби па дека више сме длабоко во 4тата година од спроведување на планот. Се искинаа од извори споделување.
You will own nothing and will be happy звучи се поблиску сега.
Русија ќе си повлече линија да не ги трујат со срањава матаверзумиве да не влезат шо и без денар они имаат гордост башка у реалноста ќе живеат макар сиромашни.
Ние со токени ке се крпиме и тинкаме во метата
Следи 2.0
Прегледај го приврзокот 323650
И овој на прва го даваа. Прва е длабоко во наративот.