Специјално за Red Zurla Master mason na Royal arch

• Креатор на темата Креатор на темата jamajka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еј дај избриши ја темата не се глупирај. Не пишувам веќе ај заеби.

И, @Red Zurla до кд ке криеф Масони за сфе што знаеш ти, а ми обични сфероземјаши појма неамо и незнаемо како да га претставимо сфет у пеинт како вас и дека гравити, диносауруси и вулкани не постоиф? Кд коначно ке се дознае најголема јудеомасонска истина дека сфи лидери су оргијаши сс истетовиран Бафомет на рамо и дека земња е скроз на рамно.
Рамно е село измеѓу Куманоо и Р... како Криву Паланку!

Пробај земи расклатено столче и кфалитетно јуже, да видиш дали не постои гравитација.

По она што го напиша ја мислев дека си кумановец ама ти си бил паланчанец...Најверојатно околина на с.Герман... Ако случајно грешам пиши ни го твоето село...

Братот Зурла :D во Која држава е градот кој го прати во другата тема?

Треба може да ја преименуваме темата, „Феноменот Red Zurla“. Како што гледам си станат легенда на форумов.

Треба може да ја преименуваме темата, „Феноменот Red Zurla“. Како што гледам си станат легенда на форумов.
Најглуп глупак.

Он е на север у Јужен Тирол,а според њега нема југ и север, сфе е рамно...
Од тамо бегале нацисти после ww2 y Јужну Америку.Редно е и он да избега од овј сфет, ке се покачи процент на IQ ептенски у голем радиус.

Сезонски работам и се враќам. 7 години така. Задоволен сум фала Богу...
Автоматски споено мислење:

Најглуп глупак.

Он е на север у Јужен Тирол,а според њега нема југ и север, сфе е рамно...
Од тамо бегале нацисти после ww2 y Јужну Амерку.Редно е и он да избега од овј сфет, ке се покачи процент на IQ ептенски у голем радиус.
За тебе само граматика и мотика...
Автоматски споено мислење:

Станат е сакаш да седнеш?

Последно уредено:
Сезонски работам и се враќам. 7 години така. Задоволен сум фала Богу...
За тебе само граматика и мотика...
Станат е сакаш да седнеш?
...сигурно со авион си прелетал до таму, гледаше низ прозорчето? кажи колку е рамна земјата права тепсија, посебно рамна на далечниот хоризонт! :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom