I
Intex
Гостин
Дали според тоа и алкохолните пијалоци се дрога? И цигарите; бидејќи и тие удираат у глава?Да.
Секоја субстанца која го мења нормалното телесно функционирање е дрога.
Дали според тоа и алкохолните пијалоци се дрога? И цигарите; бидејќи и тие удираат у глава?Да.
Секоја субстанца која го мења нормалното телесно функционирање е дрога.
Тоа е веќе дискутабилно.Дали според тоа и алкохолните пијалоци се дрога? И цигарите; бидејќи и тие удираат у глава?
Прво пијанство: дрво сум од 2 пива.Тоа е веќе дискутабилно.
Знам дека сум офтопик ама од кога цигарите удираат у глава, еве јас сум пушач не некој страстен (без 2 до 5 цигари на ден не поминувам), па не сум приметил да ме удрат во главаДали според тоа и алкохолните пијалоци се дрога? И цигарите; бидејќи и тие удираат у глава?
Незнам за твоето, ниту за туѓите искуства, но мене ми се јавува слаба вртоглавица од цигари. Патем, и никотинот се смета за дрога. http://www.americanheart.org/presenter.jhtml?identifier=4753Знам дека сум офтопик ама од кога цигарите удираат у глава, еве јас сум пушач не некој страстен (без 2 до 5 цигари на ден не поминувам), па не сум приметил да ме удрат во глава
Аљо.А па тоа да, ама не е психотропна супстанца колку што знам. И мене порано ми се јавуваа вртоглавици, особено ако не сум јаден и запалам цигара
Ај пробај да ги откажеш, да видиле дали ќе удрат на нешто(физичка зависност ми е муабетот...)Знам дека сум офтопик ама од кога цигарите удираат у глава, еве јас сум пушач не некој страстен (без 2 до 5 цигари на ден не поминувам), па не сум приметил да ме удрат во глава
Наркомани? -.-По таа логика и тие што пијат по 2л. Кока Кола секој ден се наркомани
Кока колата содржи кафеин (и не сум сигурна за кокаин), што исто создава зависност.По таа логика и тие што пијат по 2л. Кока Кола секој ден се наркомани
Кофеинот е тип на стимуланс што не ствара зависностКока колата содржи кафеин (и не сум сигурна за кокаин), што исто создава зависност.
God bless Google and those who often use it!
Тоа е телесна зависност.Кофеинот е тип на стимуланс што не ствара зависност
плус во кока колата е застапен во минимални колични, некои си 30мг што е 6 пати помалку од кафето...