TOT
sorcerer
Акнал у некој експлозив, не верувам 450 Кг да направат ваква печурка.Искандер проектил на Телеграм се тврди дека е.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Акнал у некој експлозив, не верувам 450 Кг да направат ваква печурка.Искандер проектил на Телеграм се тврди дека е.
Чив поддржувач сум бил/сум јас, на СДС, ахха, а ти зарем не беше или можеби и најверојатно си сеуште поддржувач на ДПНЕ фашистите гнасни гниди лопови ајдуци лажни-патриоти ......портокалева револуција во Украина и шарената во МКД и те како се исти и таман за темата за причина за пресвртница во Украина, иако се трудиш да им ја ублажиш одговорноста вметнувајќи други кои не се организатори и учесници на истата, како и подржувачи ако добро се сеќавам на твоите постови и те како еден од нив си бил и ти или се уште си, ти си знајш!
Друже смири доживљај, 99% од работите што ги пиша до сега се фејк њуз. Отвори некоја од групите на телеграм, имаш фото и видео документација а таму не видов катастрофални руски загуби ... нажалост партал се направен украинците.На сите тролови - ако имаате свое мислење да го напишате.
Ако не - зачувајте ги вашите емотикони со смеане
И оружје ќе испраќалеДобро бе како не сватат овие од запад дека Путињо е ептен накурчен?Го притискаат ко да не им е јасно дека располага со огромен арсенал нуклеарно оружје.Дај нека го фатат овај Зелениов за уши и на преговарачка маса.Толку е битно дали Украина ќе биди членка на НАТО? Не ги видоа оние двајца генерали кај Путин дека крфта им смрзна?Е.ате мрднатите работава е за никаде тие бладаат за санкции и додаваат бензин на огнот.
Wanna Nukeили е вакум бомба или експлозија, иако второто поверојатно е некако
шо да го фатат за уши кога е нивно дете, тие му кажуваат да пружа отпор како некој морон, да ги немаше нивните "совети" и поддршка до сега 10 пати ке капитулираше. Поради срањата на западњаците и нивниот активен моронизам се дешава сево оваДобро бе како не сватат овие од запад дека Путињо е ептен накурчен?Го притискаат ко да не им е јасно дека располага со огромен арсенал нуклеарно оружје.Дај нека го фатат овај Зелениов за уши и на преговарачка маса.Толку е битно дали Украина ќе биди членка на НАТО? Не ги видоа оние двајца генерали кај Путин дека крфта им смрзна?Е.ате мрднатите работава е за никаде тие бладаат за санкции и додаваат бензин на огнот.
Iskender Buyukмагацин за оружје со искандер погодиле
... јас не спомнав, ти пишуваш самиот кој што, јас пишав само ,,шарена револуција,, а нервозата е само потврда дека не се лажам за твоите поранешни постови на ова тема.Чив поддржувач сум бил/сум јас, на СДС, ахха, а ти зарем не беше или можеби и најверојатно си сеуште поддржувач на ДПНЕ фашистите гнасни гниди лопови ајдуци лажни-патриоти ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Дај линк некаков да видиме.СБУ и Десен Сектор добиј амин да ја чистат областа околу Одеса и градот Одеса од сите про руски настроени лица.
Твоите прогноза за девизниот курс на рубљата, или мислиш дека не е важно.Дај линк некаков да видиме.