Пресвртница за Украина

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    758
...портокалева револуција во Украина и шарената во МКД и те како се исти и таман за темата за причина за пресвртница во Украина, иако се трудиш да им ја ублажиш одговорноста вметнувајќи други кои не се организатори и учесници на истата, како и подржувачи ако добро се сеќавам на твоите постови и те како еден од нив си бил и ти или се уште си, ти си знајш!
Чив поддржувач сум бил/сум јас, на СДС, ахха, а ти зарем не беше или можеби и најверојатно си сеуште поддржувач на ДПНЕ фашистите гнасни гниди лопови ајдуци лажни-патриоти ... :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

На сите тролови - ако имаате свое мислење да го напишате.
Ако не - зачувајте ги вашите емотикони со смеане
Друже смири доживљај, 99% од работите што ги пиша до сега се фејк њуз. Отвори некоја од групите на телеграм, имаш фото и видео документација а таму не видов катастрофални руски загуби ... нажалост партал се направен украинците.

Добро бе како не сватат овие од запад дека Путињо е ептен накурчен?Го притискаат ко да не им е јасно дека располага со огромен арсенал нуклеарно оружје.Дај нека го фатат овај Зелениов за уши и на преговарачка маса.Толку е битно дали Украина ќе биди членка на НАТО? Не ги видоа оние двајца генерали кај Путин дека крфта им смрзна?Е.ате мрднатите работава е за никаде тие бладаат за санкции и додаваат бензин на огнот.
И оружје ќе испраќале :facepalm:
Ќе си ебеме матер.

Денеска на Телеграм прв пат се појавија видеоа од Спецназ. До сега не беа видливи за камериве. Одма се приметува по начинот на движење , самите возила дека не се заебанција :D

Понекогаш историјата се повторува..
Како да е 1991..

• Хаха
Reactions: TOT
СБУ и Десен Сектор добиј амин да ја чистат областа околу Одеса и градот Одеса од сите про руски настроени лица.

Добро бе како не сватат овие од запад дека Путињо е ептен накурчен?Го притискаат ко да не им е јасно дека располага со огромен арсенал нуклеарно оружје.Дај нека го фатат овај Зелениов за уши и на преговарачка маса.Толку е битно дали Украина ќе биди членка на НАТО? Не ги видоа оние двајца генерали кај Путин дека крфта им смрзна?Е.ате мрднатите работава е за никаде тие бладаат за санкции и додаваат бензин на огнот.
шо да го фатат за уши кога е нивно дете, тие му кажуваат да пружа отпор како некој морон, да ги немаше нивните "совети" и поддршка до сега 10 пати ке капитулираше. Поради срањата на западњаците и нивниот активен моронизам се дешава сево ова

Чив поддржувач сум бил/сум јас, на СДС, ахха, а ти зарем не беше или можеби и најверојатно си сеуште поддржувач на ДПНЕ фашистите гнасни гниди лопови ајдуци лажни-патриоти ... :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
... јас не спомнав, ти пишуваш самиот кој што, јас пишав само ,,шарена револуција,, а нервозата е само потврда дека не се лажам за твоите поранешни постови на ова тема.

Според CNN околу 380 цивилни жртви од почетокот на конфликтот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom