TOT
sorcerer
- Член од
- 2 јануари 2019
- Мислења
- 790
- Поени од реакции
- 1.291
Акнал у некој експлозив, не верувам 450 Кг да направат ваква печурка.Искандер проектил на Телеграм се тврди дека е.
Акнал у некој експлозив, не верувам 450 Кг да направат ваква печурка.Искандер проектил на Телеграм се тврди дека е.
Чив поддржувач сум бил/сум јас, на СДС, ахха, а ти зарем не беше или можеби и најверојатно си сеуште поддржувач на ДПНЕ фашистите гнасни гниди лопови ајдуци лажни-патриоти ......портокалева револуција во Украина и шарената во МКД и те како се исти и таман за темата за причина за пресвртница во Украина, иако се трудиш да им ја ублажиш одговорноста вметнувајќи други кои не се организатори и учесници на истата, како и подржувачи ако добро се сеќавам на твоите постови и те како еден од нив си бил и ти или се уште си, ти си знајш!
Друже смири доживљај, 99% од работите што ги пиша до сега се фејк њуз. Отвори некоја од групите на телеграм, имаш фото и видео документација а таму не видов катастрофални руски загуби ... нажалост партал се направен украинците.На сите тролови - ако имаате свое мислење да го напишате.
Ако не - зачувајте ги вашите емотикони со смеане
И оружје ќе испраќалеДобро бе како не сватат овие од запад дека Путињо е ептен накурчен?Го притискаат ко да не им е јасно дека располага со огромен арсенал нуклеарно оружје.Дај нека го фатат овај Зелениов за уши и на преговарачка маса.Толку е битно дали Украина ќе биди членка на НАТО? Не ги видоа оние двајца генерали кај Путин дека крфта им смрзна?Е.ате мрднатите работава е за никаде тие бладаат за санкции и додаваат бензин на огнот.
Wanna Nukeили е вакум бомба или експлозија, иако второто поверојатно е некако
шо да го фатат за уши кога е нивно дете, тие му кажуваат да пружа отпор како некој морон, да ги немаше нивните "совети" и поддршка до сега 10 пати ке капитулираше. Поради срањата на западњаците и нивниот активен моронизам се дешава сево оваДобро бе како не сватат овие од запад дека Путињо е ептен накурчен?Го притискаат ко да не им е јасно дека располага со огромен арсенал нуклеарно оружје.Дај нека го фатат овај Зелениов за уши и на преговарачка маса.Толку е битно дали Украина ќе биди членка на НАТО? Не ги видоа оние двајца генерали кај Путин дека крфта им смрзна?Е.ате мрднатите работава е за никаде тие бладаат за санкции и додаваат бензин на огнот.
Iskender Buyukмагацин за оружје со искандер погодиле
... јас не спомнав, ти пишуваш самиот кој што, јас пишав само ,,шарена револуција,, а нервозата е само потврда дека не се лажам за твоите поранешни постови на ова тема.Чив поддржувач сум бил/сум јас, на СДС, ахха, а ти зарем не беше или можеби и најверојатно си сеуште поддржувач на ДПНЕ фашистите гнасни гниди лопови ајдуци лажни-патриоти ...
Дај линк некаков да видиме.СБУ и Десен Сектор добиј амин да ја чистат областа околу Одеса и градот Одеса од сите про руски настроени лица.
Твоите прогноза за девизниот курс на рубљата, или мислиш дека не е важно.Дај линк некаков да видиме.