Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
Ova fakticki moderna KatyushaОва е страшно оружје. Го спремаат за употреба.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ova fakticki moderna KatyushaОва е страшно оружје. Го спремаат за употреба.
Не сум познавач на модерното оружје, ова ми личи на познатите катјуши на СССР, некоја напредна варијанта и не знам зошто ова би се употребувало пред / после нуклеарно оружје, нема никаква врска мислам. Буратино е веројатно во прашање, да, праи тепих пред себе и неверојатен психолошки ефект има, но зошто нуклеарно оружје?После нуклеарно иде ова...се надевам дека нема да се употреби.
Мислев у моќност рангирано, има ефект како нуклеарно оружје, да тргнеме на страна хемиско. Не преживува никој ако го поткачи ова.Не сум познавач на модерното оружје, ова ми личи на познатите катјуши на СССР, некоја напредна варијанта и не знам зошто ова би се употребувало пред / после нуклеарно оружје, нема никаква врска мислам. Буратино е веројатно во прашање, да, праи тепих пред себе и неверојатен психолошки ефект има, но зошто нуклеарно оружје?
Тоа е најмал проблем, поголем проблем ќе биде ако има санкции и потрајат повеќе од две години. За тоа време ќе се мисли само на оружје, и на крај ќе мора да се конфронтираат со НАТО. Ако не попуштат и овие резултат ќе биде нуклеарна зима и преживување само на лебарки. Не попушта Путин, и нема да се заврши приказнава како со СССР тоа ми е најверојатно сценарио, колку и да изгледа црно. Спас е само западот да попушти, и тоа бајаги.Duri i da se propaganda Ukrainskive videa, mn ruska oprema unistena, i zarobeni vojnici u vreme i prostor.
Ne znam kako kje opravda putin doma volku zrtvi.
Дај нормално да се гледа, не линкови.Ова е страшно оружје. Го спремаат за употреба.
Nema da popustat, kje gi izoliraat skroz rusite i kje gi nateraat sami da se ,,demokratiziraat,,Тоа е најмал проблем, поголем проблем ќе биде ако има санкции и потрајат повеќе од две години. За тоа време ќе се мисли само на оружје, и на крај ќе мора да се конфронтираат со НАТО. Ако не попуштат и овие резултат ќе биде нуклеарна зима и преживување само на лебарки. Не попушта Путин, и нема да се заврши приказнава како со СССР тоа ми е најверојатно сценарио, колку и да изгледа црно. Спас е само западот да попушти, и тоа бајаги.
Duri i da se propaganda Ukrainskive videa, mn ruska oprema unistena, i zarobeni vojnici u vreme i prostor.
Ne znam kako kje opravda putin doma volku zrtvi.
Ова требаше одамна да го направат, ама немаа адут у ракав....сега имаат со хиперсоничното оружје, кое ќе ја диктира политиката у следни неколку години. Мачка у ќош кога ќе ја ставиш е опасна и за аргентинска дога.....се занесоа американците, а резултатот е ова.Nema da popustat, kje gi izoliraat skroz rusite i kje gi nateraat sami da se ,,demokratiziraat,,
Zal mi e za rusite ama ova bese pogresen poteg. Nema nikakov kjar da vidat od ova.
У превод ова е боева глава која го користи кислородот од околина кога прави детонација се ствара вакум. Има огромна температура кога детонира. Пепел праи каде и да удри ракетава.После нуклеарно иде ова...се надевам дека нема да се употреби.
Мислам дека Путин спомна нешто во стилот неутрална Украина без големо наоружување.Русија ќе ја покори Украина сигурно но прашање е дали ќе може да воспостави ред да инсталира влада по нејзина мерка. Со толку омраза кај народов украински не знам како би се одвивало ова. Која е крајната цел на Русија ? Дестабилизирана Украина ,Украина дел од Русија , Срамнета со земја Украина и сл? Што мислите?