Па може и со оваа изјава си ја запечатија судбината... Можеби и пресметано.Американската амбасада во Москва укажува на можни терористички напади во Москва и Санкт Петерсбург.
Security Alert: U.S. Mission Russia (February 20, 2022)
Location: Russia Event: According to media sources, there have been threats of attacks against shopping centers, railway and metro stations, and otherru.usembassy.gov
Едит:
Муабетот од вчера.
Зарем тргнаа накај Виена? Стотемберг, ти ли си?Европа мора силно да ја одбрани Украина, да и помогне со се што има и остро да го одбие Рускиот напад. Иначе ќе ни се плаче мамата под руска чизма. Не знам што чекаат, русиве да стигнат до виена...
Неаме видено руска чизма па убаво ни е. Прашај ги Пољаците што мислат по тоа прашање.Зарем тргнаа накај Виена? Стотемберг, ти ли си?
...море, требаше Хитлер да остане, па да ве направеше сите сапун, да не беа Русите,Неаме видено руска чизма па убаво ни е. Прашај ги Пољаците што мислат по тоа прашање.
Ја те ослободил, ја те .... е добро позната пословица.
Енглезите ја ослободија Европа и никој друг....море, требаше Хитлер да остане, па да ве направеше сите сапун, да не беа Русите,
И со чии напалм бомбиЕнглезите ја ослободија Европа и никој друг.
Прашај со чији пушки е ослободена татковинава ни
... ти изгледа си учел некоја квази историја испревртена, види само кои дале највише жртви, сега се превртуваат во гроб со твоите зборови, ,,Енглези,, кои фрлиле прв пат напалм бомби во Егејска Македонија и срамнија села и погинаа толку селани, тие ли?Енглезите ја ослободија Европа и никој друг.
Прашај со чији пушки е ослободена татковинава ни
Ама имаме видено америчко пенкало.Неаме видено руска чизма па убаво ни е. Прашај ги Пољаците што мислат по тоа прашање.
Ја те ослободил, ја те .... е добро позната пословица.