Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Браво @Altair75 Секоја чест за трудот кој го вложуваш ти и уште неколку други членови.Уште нешто за оние кои што планираат да почнат со процедурата:
Гледам по овие нови преписки од 2022, секоја втора што се вели, веднаш ја стават на нередовна ЗАРАДИ ПОГРЕШНО ЛЕКАРСКО УВЕРЕНИЕ.
На темата предходно еден член беше пуштил инфо и пример и што треба да пишува во лекарското (имаат и за тоа измена направено во 2021), па го зачував и го склопив со моето старо лекарско од 2018 и го додадов ова новото што треба плус да го пишува во него...или некаква комбинација да се направи од двете.
Тоа таму кај што ќе вадите лекарско би требало да знаат, ако вадат почесто за БГ граѓанство, ако не знаат испечатете го ОВА и дајте им го, па нека го состават лекарското и задолжително ова заокруженото со црвено да го внесат во него, разни болести и 300 чуда, за да не ве стават на дополнителна уште на старт.
Тоа е за денес, утре ако најдам време, ќе ви пуштам у порака неколку веб страни што се потребни у врска со бугарско граѓанство... секако ќе ви се потребни понатаму, а и на мене кога ќе почнам да следам за моите ....па нека ги има овде на едно место сите, нешо као букмарк![]()
![]()
Чао дечки...и девојкидо утре (се надевам)
![]()
Ги враќаат оригиналите, а задржуваат копии.Дечки прашање, ги враќаат ли оригиналните изводи од општина (ЕГН) или со време да си вадам нови и да ги легализирам повторно ( за вадење лична карта-пасош)? Фала...
2 minutiКолку време го чекаше? Ти стигна дигитално на мејл така?
Здраво дечки и мене денес ми се смени после чекање пола век од финална во нередовни документи па пак во финална и конечно денес во положителна. Интервју 04.06.2019 N:15875
Хм, кога бараат лекарско?Уште нешто за оние кои што планираат да почнат со процедурата:
Гледам по овие нови преписки од 2022, секоја втора што се вели, веднаш ја стават на нередовна ЗАРАДИ ПОГРЕШНО ЛЕКАРСКО УВЕРЕНИЕ.
На темата предходно еден член беше пуштил инфо и пример и што треба да пишува во лекарското (имаат и за тоа измена направено во 2021), па го зачував и го склопив со моето старо лекарско од 2018 и го додадов ова новото што треба плус да го пишува во него...или некаква комбинација да се направи од двете.
Тоа таму кај што ќе вадите лекарско би требало да знаат, ако вадат почесто за БГ граѓанство, ако не знаат испечатете го ОВА и дајте им го, па нека го состават лекарското и задолжително ова заокруженото со црвено да го внесат во него, разни болести и 300 чуда, за да не ве стават на дополнителна уште на старт.
Тоа е за денес, утре ако најдам време, ќе ви пуштам у порака неколку веб страни што се потребни у врска со бугарско граѓанство... секако ќе ви се потребни понатаму, а и на мене кога ќе почнам да следам за моите ....па нека ги има овде на едно место сите, нешо као букмарк![]()
Чао дечки...и девојкидо утре (се надевам)
![]()
Drugar so kakvi dokumenti si i dali dostavi povtorno nekoi dokumenti koga bese na neredovnaЗдраво дечки и мене денес ми се смени после чекање пола век од финална во нередовни документи па пак во финална и конечно денес во положителна. Интервју 04.06.2019 N:15875