Ryan Giggs
tearing you apart since 1991
- Член од
- 27 мај 2009
- Мислења
- 11.707
- Поени од реакции
- 21.219
Истата работа како Туран ја работи? Ја порано одев кај Туран и многу ми помогна.Прегледај го приврзокот 321962
Драги се вика, ми ги оправи и двете раце и вратот и грбот.
Не сум бил кај Туран не можам да кажам, а пофални зборови имам за Драги. Додека ме средуваше мене му дојдоа уште клиенти, а важно е што работи и викенди. Гледам другиве не работат што е прилично проблем за итни ситуациии како мојата. Спондилоза, дископатија, лумбаго, шинати раце нозе итн.Истата работа како Туран ја работи? Ја порано одев кај Туран и многу ми помогна.
Дали си пробал масажа на Нуга Бест Н5 терапевтскиот кревет...многу се фалат!?Не сум бил кај Туран не можам да кажам, а пофални зборови имам за Драги. Додека ме средуваше мене му дојдоа уште клиенти, а важно е што работи и викенди. Гледам другиве не работат што е прилично проблем за итни ситуациии како мојата. Спондилоза, дископатија, лумбаго, шинати раце нозе итн.
MerkurКаде во Скопје можам да најдам филџани за кафе, а да не е пластичарска?
Во Технополис, во Џамбо, сите поголеми маркети (Веро, Тинекс)...Каде во Скопје можам да најдам филџани за кафе, а да не е пластичарска?
Merkur
Фала на информацијаВо Технополис, во Џамбо, сите поголеми маркети (Веро, Тинекс)...
СтружанкаКаде во Скопје може да се најдат најобични еднобојни маици со кратки ракави за ефтини пари (100-300 ден. за парче)?
Имам купувано од Стружанка и NewYorker за по околу 200, мислам имам видено и во Waikiki за таа цена.Каде во Скопје може да се најдат најобични еднобојни маици со кратки ракави за ефтини пари (100-300 ден. за парче)?
Јас имам една, наплаќа 50 евра од квадрат, кажи ми ако сакаш број.Ve molam itno nekoja cistacka za stan kaj moze da se najde? Po oglasi bas i nema a i tie nekolku sto stavile oglas deka cistat bile zafateni. Ako imate vasa cistacka, ve molam broj. Fala