Aj ne uteshi sega treba da se teshime. A mozda e I modernoSrbija ima crnogorska...
Aj ne uteshi sega treba da se teshime. A mozda e I modernoSrbija ima crnogorska...
Ако речам дека многу ни е ослабен менталитетот како народ и тргнат во погрешен правец ќе ја навредам едната страна, ако речам дека во цел свет нациите со попримитивна традиција баш ради менталитетот го освоија подземјето ќе ја навредам другата страна, а и двете нешта се точни... За жал или за среќа, криминалот во цел свет е огледало и на глобалната политика на големите сили, и кај нас таа рефлексија е јасна.Znaci po site postovi vo grupava moze da zaklucime deka sekoja drzava si ima mafija. Bugarija srpska, Srbija srpska mafija a Makedonija albanska.
a ti uste veruvas deka nekoj ti veruva deka ne si sipta.Aj ne uteshi sega treba da se teshime. A mozda e I moderno
Koj te prasa tebe nestoa ti uste veruvas deka nekoj ti veruva deka ne si sipta.
И лани беше на Пониква со децата на загинатите бранители..Рацијата како што гледаме на вестите била заради ковид сертификати и затворени се три објекти.Со дрога мвр не се замара таа си тече слободно.Во Кочани имаше некоја рација демек дрога нашле во некој кафич со кучиња, инспекција во кафичите, диското се откажа
Имаше многу полиција, на две места беа сопрени некој коли, една улица беше затворена.
пс Денеска Спасовски беше на Пониква
Зошто би упаднале со пушки и кучиња заради ковид сертификати? Очигледно е дека има нешто повеќеИ лани беше на Пониква со децата на загинатите бранители..Рацијата како што гледаме на вестите била заради ковид сертификати и затворени се три објекти.Со дрога мвр не се замара таа си тече слободно.
А бе има ама акциите им се промашени ништо не наоѓаат..Зошто би упаднале со пушки и кучиња заради ковид сертификати? Очигледно е дека има нешто повеќе
И у Грчец упаднаа, за фискални.Зошто би упаднале со пушки и кучиња заради ковид сертификати? Очигледно е дека има нешто повеќе
Na filmon srpski samo, ajde daj dokumentИма и документи дека старото ВМРО се финансирало од опијумот
имам низ телефон доста извадоци од весници од тоа време, за тоа мислам има пишувано некој француски весник.Na filmon srpski samo, ajde daj dokument
Samo da se nadovrzamимам низ телефон доста извадоци од весници од тоа време, за тоа мислам има пишувано некој француски весник.
Но рпоблем ми е пто имам неколку стотици вакви историски извадоци, па малку е тешко да го пронајдам, но ке се потрудам
Автоматски споено мислење:
Eve edno...no ima i stranski izvadok..
Прегледај го приврзокот 322103