Проблем со пенисот

Член од
8 февруари 2020
Мислења
5.462
Поени од реакции
7.830
Kandida se dobiva samo preku nezastiten seksualen odnos so druga osoba koja veke ja ima? Dokolku gresam neka me popravi nekoj. Mij go 2 3 dena so mlaka vida i imas tecnosti za intimna higiena moze da si nabavis.
Тоа повеќе се однесува на кламидија, а не на кандида. Кандида сите имаме и е корисна доколку е во нормални граници, исто како и Е.коли.

Периодов ради проблем со грло пиев антибиотици една недела, од коа престанав почнав да осекам чешање и непријатност на главата и кожата, и сеа глеам по малце бело на главата. Ко шо глеам по интернет кандида најверојатно.

Некој да препорача некоја маст од нашиве аптеки шо може да се купи?
Покрај Бијонс советот за пробиотици, со вода навлажни ја главата, стави сода бикарбона, почекај 1мин, измиј го, па пак стави содабикарбона (затвори ја кожичката ако имаш) остави го неколку минути па измиј го. Или најди сребрена вода, стави во стаклена чаша, брцни главата и држи неколку минути.
Ова треба редовна пракса да е на 99% од машките, посебно после сексуален однос.

:oftopik:
Ако читаш по интернет ќе налеташ и дека лекот е со секирче да го мавниш на пола...
Ама тоа е невозможна мисија. Како вицот на тој што не му се дигал, се изнервирал, го ставил на трупец и решил со секирче да го мавне. Арно ама кога ќе замавнеш, телото се малку се витка (во форма на С), долниот дел иде наназад, па секирчето на празно удира. Човеков уште понервозен, вика, мамето твое, путка не видиш, а секирче га видиш.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.802
Поени од реакции
37.807
Или најди сребрена вода, стави во стаклена чаша, брцни главата и држи неколку минути.
... или во чаша со млак јогурт да поседи некоја минута, тоа е адаптација и инпровизација кога се нема други услови и начини!

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
7.282
Поени од реакции
9.063
Иди на дерматовенеролог и батали сребрени води, соди бикарбони и други заебанции. Габичните инфекции знаат да бидат и упорни и да бараат подолга терапија. Најважно од се е да се избегава влага и успут да се провери да не имаш шеќер во урината којшто довел до развој на габични инфекции. Затоа трк до доктор и батали гатачки и бајачки.

Член од
28 октомври 2019
Мислења
26
Поени од реакции
2
Здраво да не имал некој ваков проблем работев дома и поместив еден предмет и осетив на левата страна нешто левата нога препонот во моментот не ми беше ништо но после 2 3 дена осетив блага болка кај препонот и кај левата страна на стомакот отидов направив ехо на абдомен ми рекоа од левата страна на бубрегот сум има ситни кристали ама исто така левиот тестис почна малце нагоре да се качува па ке се спушти надоле и кога ке се соберат тестисите левото бега на стана кога ке бидат во нормална состоја се е океј отидов на уролог ме гледаше рече дека немам кила и што сум работел било ама еве помина една недела пак некако е исто дали сте имале некоја ваква дешавка?

Член од
10 февруари 2010
Мислења
869
Поени од реакции
343
Здраво да не имал некој ваков проблем работев дома и поместив еден предмет и осетив на левата страна нешто левата нога препонот во моментот не ми беше ништо но после 2 3 дена осетив блага болка кај препонот и кај левата страна на стомакот отидов направив ехо на абдомен ми рекоа од левата страна на бубрегот сум има ситни кристали ама исто така левиот тестис почна малце нагоре да се качува па ке се спушти надоле и кога ке се соберат тестисите левото бега на стана кога ке бидат во нормална состоја се е океј отидов на уролог ме гледаше рече дека немам кила и што сум работел било ама еве помина една недела пак некако е исто дали сте имале некоја ваква дешавка?
Интерпункција 0!

Член од
23 септември 2015
Мислења
962
Поени од реакции
486
Здраво на сите.
Имам едно прашање...дали е нормално во спермата некогаш приметувам ептем мали парченца како желе или нешто слично на тоа дали е нормално?
Инаку све си функционира нормално :D

Член од
24 јуни 2008
Мислења
118
Поени од реакции
65
Здраво на сите.
Имам едно прашање...дали е нормално во спермата некогаш приметувам ептем мали парченца како желе или нешто слично на тоа дали е нормално?
Инаку све си функционира нормално :D
И јас тоа го имам видено, добро не сум сам. Сакав да знам дали и кај други тоа се појавуват.

Член од
11 јуни 2021
Мислења
390
Поени од реакции
918
Јас појма неам за какви мали парченца зборите. o_O

А дали има опција некако спермата да стане погуста? Мојава е ко водичка. :D

Член од
15 јуни 2013
Мислења
1.782
Поени од реакции
2.763
Јас појма неам за какви мали парченца зборите. o_O

А дали има опција некако спермата да стане погуста? Мојава е ко водичка. :D
Такви парченца можно е да се прават од многу тинкање.

За второто, не го тинкај на секој два саати.

Kajgana Shop

На врв Bottom