Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И сега тебе ти е страв да му го повредиш егото ли?Luge so maz mi imame problem te jas on si svrsuva se a ja ne toest so dr zborovi koga ke mu dojde stanuva i se mie a jas so denovi ne mi pomaga da mi dojde toest da svrsam iskustva soveti...
Сексот треба да причинува взаемно задоволство и ако не е така тогаш поарно да го нема.
Ти цело време практикуваш секс заради еволуција и продолжување на врстста или заради задоволство?Зависи како гледаш на Универзумот, како на конечен или бесконечен. Сексот во основа служи за продложување на врстата, а женскиот оргазам не е неопходен за таа цел, додека машкиот е. Како и природата да сака да каже што е важно и примарно, а што не е.
Ти цело време практикуваш секс заради еволуција и продолжување на врстста или заради задоволство?
до тебе е, не фантазираш и измислуваш ништо да го задржиш што подолгоLuge so maz mi imame problem te jas on si svrsuva se a ja ne toest so dr zborovi koga ke mu dojde stanuva i se mie a jas so denovi ne mi pomaga da mi dojde toest da svrsam iskustva soveti...
Епа јасно ми е зошто се тригерна толку од мојот одговор.Исклучиво за свое задоволство. Ти?
Епа јасно ми е зошто се тригерна толку од мојот одговор.
Јас мислам дека не е во ред да споделувам детали од мојот сексуален живот на форумов, но цврсто верувам дека сексот треба да биде взаемно задоволство меѓу мажот и жената.
А ти дефинитивно треба да научиш како се разговара со една жена.Па и треба да веруваш во цврст, тоа е најважната верба во животот на една жена.
А ти дефинитивно треба да научиш како се разговара со една жена.
Мислам дека сакаш само да се направиш интересен на темава, но тоа што го пишуваш не е воопшто интересно. Напротив, многу незрело и примитивно.
Ништо ти не си направил во сексот, ако жена ти е незадоволена и по форуми бара решение за да го смени тоа. Колку жена ти е посреќна и позадоволена, толку и тебе задоволството ќе ти биде поголемо.
Комуникацијата, како општо, така и за нечии сексуални потреби, е најсилниот фактор за постигнување сексуално задоволство а богами и за јачината на врската.
да повика другарка за тројка можеби ќе и помогне на маченичкатаmnogu e bitno sexot da ti e pogoden so partnerot. Znaci sum imala dolga vrska vo koja ne mi bil pogoden sexot ne ni odgovaral. I zatoa raskinavme sala na strana. ne ni kaza dali imash presigra lizenje pusenje kondomi ipozi i sl. neso slicno pa posle ako ni toa ne biva svaljer ?! A na vas ni muabetot ne vi ide a ne pa sexot. Vi sprotivno nemashe tuka da bpishuvash za vashata intima. A uste i deca da imate pa krsh. Ubavo ti rece pozdrav idi tamu fati go za vrat i recu mu gledash dole so iam lizi (mala sala)i posle ke svrsish a inace losho e nezadivolena pa uste i ne moze pak.
Ne biti losha.
Ajde pa da se pofalish![]()
Neka vikne drugar na mashi moze toa ke pomogneда повика другарка за тројка можеби ќе и помогне на маченичката