Дрога ( Наркотични дроги )

Член од
8 мај 2009
Мислења
284
Поени од реакции
102
Леле колку мразам дрога. Имам дома еден кој секој втор ден го гледам издрогиран, ама ете, не знам како да постапам. Знам дека треба што е можно поскоро да се интервенира, но се плашам да преземам било каков чекор ради последиците. Како и да е, што поскоро тоа подобро, нели?

Член од
15 септември 2008
Мислења
45
Поени од реакции
3
Леле колку мразам дрога. Имам дома еден кој секој втор ден го гледам издрогиран, ама ете, не знам како да постапам. Знам дека треба што е можно поскоро да се интервенира, но се плашам да преземам било каков чекор ради последиците. Како и да е, што поскоро тоа подобро, нели?
:mist: Gane ili nekoja druga?

S

smart ass

Гостин
Алкохолот не е дрога-туку токсик...годишно умираат десетици илјади од него,па потоа имаме цироза,растурање семејства...

Наркотични средства се никотинот и ТХЦ тоа е точно.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Алкохолот не е дрога-туку токсик...годишно умираат десетици илјади од него,па потоа имаме цироза,растурање семејства...

Наркотични средства се никотинот и ТХЦ тоа е точно.
Според дефиниции за дрога, и цигарите, и алкохолот и кафето се дроги.
Затоа смешно ми е коа некој ми драпа ташаци на форум дека сум дрогаш, а секоја вечер пие кафе и пали цигара, и секој викенд се начукува..
А ја ни кафе пијам ни цигари пушам, а дали 5 пива у месецот пијам.
Али наравно. Ја сум вечи наркоман, палам 2 2ки месечно...
Лол...патетики...
Мал милион смешковци на форум ги има шо се праат паметни и пастираат мотивешнали на теми шо не ги ни капираат..

S

smart ass

Гостин
Јас одам до 4...ама месецов беше сушен:toe:

инаку ТХЦ и не е проблем,а и очигледни се последиците на пример од алкохолот,сообраќајки,убиства..цироза..кај марихуана не е така

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Се заглупува од тревата :icon_lol:.

Ај сега морам да одам имам професионални обврски подоцна ќе објаснам зошто.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
А од 2-3 џоинта не се затапува.
Тоа субјективно гледај од страна трезен и свесен ќе сватиш и самиот.

Demon_Lord

May the force be with you!
Член од
11 септември 2008
Мислења
428
Поени од реакции
9
Абе лоша работа е то дрогата... Поправо се што остава зависност е лоша работа... АМА луѓе ко луѓе мора се да пробаат... :(

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
абе види зависи од чоекот може и да не е зависнот еве ја праам гане на секој 2 месеца и толку а некој праат секој ден што не е нормално.А друго не ни помислувам да земам никогаш

Kajgana Shop

На врв Bottom