Дрога ( Наркотични дроги )

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
до перцепцијата е:toe:
Ах, сеа се осеќам просветлено. Фала ти.

Јас можам да те перцепирам за жив или не, ама то не го менвит фактот дека си. Објасни ми сега објективно, без вакви високи стилови на одговор како „до перцепцијата е“, глуп сум, не сфатив зошо ви е убо. Или да пробам требит за да разберам? :uvo:

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
абе не ми се заносајте со дроги опасни... медикаменти... трава еднаш на 2 недели... и то а можда е многу... ајде таму...

R

RAYTHEON23

Гостин
не реков дека си глуп...туку малце ти ја променува перцепцијата...од агол 45 степени одиш на 90 па после ке се вратиш пак назад....а од 90 степени поинаку гледаш него ли од 45....а.најарно пробај де од еднаш не се стануе џанак...јас еве скоро пушев...а претходно апстинирав месеци....па:vozbud:
не знаеш бев направен крпа!!!!!!

ај поздрав!!!!!

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
И во Пакистан е нормална ствар за неверство да ти го сечат курето или да ти летне главата. Глупа споредба, ама да ти доловам некако, ако воопшто успеам.

Чекам уште објаснение за сатисфакцијата во злоупотребување марихуана.
Стварно глупа споредба..
А иначе сатисфакцијата е една ствар - Филингот.
Да пробаш ќе знаеш.
Има негативни последици не викам не но тоа бегање од реалноста вреди повеќе. Веруј ми. Така да неможеш да кажеш дека нема сатисфакција и дека не сфаќаш зашто се злоупотребува. Ние не пушиме зошто не ни е убаво кога сме напушени. Ганџата е едноставно задоволство. Како што е алкохолот и како што се цигарите. Секој со своето би рекла јас.

R

RAYTHEON23

Гостин
абе не ми се заносајте со дроги опасни... медикаменти... трава еднаш на 2 недели... и то а можда е многу... ајде таму...
медикаментите не се за злоупотреба!!!!!!:nenene:

а ганџата може:toe:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Има негативни последици не викам не но тоа бегање од реалноста вреди повеќе. Веруј ми.
Бегање од реалноста? Бегање од проблемите наместо соочување со нив и решавање на истите? УАТ Д ФАК?

Значи треба ептен да си слабак или да си неспособен да се избориш со животните препреки за да посегнеш по марихуана. Сеа ми е јасно, океј.

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
Бегање од реалноста? Бегање од проблемите наместо соочување со нив и решавање на истите? УАТ Д ФАК?

Значи треба ептен да си слабак или да си неспособен да се избориш со животните препреки за да посегнеш по марихуана. Сеа ми е јасно, океј.
мара само за сатисфакција бре... амнте

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Не Фантом.. Не е тоа бегање од проблемите.. Тоа е едноставно кулирање.. Зошто пиеш ти ај објасни ми?
Едит - Да добро рече кире.. Само сатисфакција.. Сакаш да си се опуштиш со добро музиче, џоинтче, пивце и да искулираш да се смееш заебаваш со друштво. Тоа не е бегање од проблемите.

R

RAYTHEON23

Гостин

НЕ НЕ и НЕ!!!!!!

бегањето од реалноста е измислена работа!!!!!

само васета глигоријевик можи да бега од реалноста....girll убаво ти објасни...кулирај:toe:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Не Фантом.. Не е тоа бегање од проблемите.. Тоа е едноставно кулирање.. Зошто пиеш ти ај објасни ми?
Дефинитивно не за да се расположам или да избегам од проблемите. Пијам умерено, исто како што јадам умерено, како што спијам умерено...
Причина зошто пијам? Не е водката тврда па да ја гризам. :)
А сериозно, пијам пошо ми е уба, а пијам по 1-2 чашки неделно, а некоаш и со месеци се дешават да не пробам ни капка алкохол.

За разлика од мене, недела дена без мара мора да ти се пекол.

Wannabemceez

Welcome to my WORLD!
Член од
17 јули 2007
Мислења
909
Поени од реакции
20
Ако е така,па и алкохолот е еден начин на бегање од проблемите.Ќе пиеш,ќе се очукаш ко стока и те боли К за се,така?Нема врска муабетот...Се е до задоволството и до тоа што уживаш...

Хахахахахах Нема врска сеа и ти.Недела дена без мара да ти се пекол.Марата не е некоја тешка зависност без која неможеш да опстоиш..

R

RAYTHEON23

Гостин
Дефинитивно не за да се расположам или да избегам од проблемите. Пијам умерено, исто како што јадам умерено, како што спијам умерено...
Причина зошто пијам? Не е водката тврда па да ја гризам. :)
А сериозно, пијам пошо ми е уба, а пијам по 1-2 чашки неделно, а некоаш и со месеци се дешават да не пробам ни капка алкохол.

За разлика од мене, недела дена без мара мора да ти се пекол.
НЕТОЧНО....еве јас апстинирав месеци 5 поточно па не ми беше пекол!!!!

инаку често се пријавуваат случаи на слепило трајна импотенција и парализа од многу алкохол...не е на арно...а и семејства се рушат...

со марихуаната не е така:toe:

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
не моеш да избегаш од проблемите... никогаш и не пробувај.. све у животот со усул... така и од гането... не моеш нишо да постигнеш ако се напушиш освен да се дигнеш... пијам од мерак да ми биде убаво.. пушам од истата причина... ЗА МЕРАК...

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Е грешка си дека недела дена без мара ми се пекол.. Пушам трева ако начекам негде.. Е сеа што кога си во такви кругови се начекуе почесто тоа е друга работа.. Али и да не пушам недела, две, три неам гајле. Мислам ја би сакала да пушам ама нема да иам кризи пошо тревата не е некоја опасна зависност.. А бај д веј ако ти се согласуваш неможеш да го сметаш за погрешно тоа.. Пошо не си пробал да пробаш верувај ќе се приклучиш на толпата што е ЗА ганџата.. Тревата ти е друга димензија на светот што во одредени моменти прави да се чувствуваш прекрасно.. Те опушта и кога е потребно те дистанцира од све.. Пушти реге или добро кулирачко музиче џокла и ништо боље нема.

Wannabemceez

Welcome to my WORLD!
Член од
17 јули 2007
Мислења
909
Поени од реакции
20
Па многу јасно е тоа.Не е така штетна тревата како што ја мислат сите.Другите дроги кои ги наброивме прееска,да,али сите се запнавте за мара као таа да е најштетна од сите дроги што постојат.Пример јас не поштовам мн алкохол како што ја поштовам мара.

Kajgana Shop

На врв Bottom