Купено на $239.Драго ми е вака на твој терен коа ќе го послушаш чичо !
Jas Google многу ги ценам, се надевам дека ќе имам пак тква можност за докупување.
Купено на $239.Драго ми е вака на твој терен коа ќе го послушаш чичо !
Тендо брат, браос за тебе. Но, не те плаши шо они сами си зациментираа крш квартал во Q1,22. На крај на март имаш покачување на каматнитните стапки, акцијата ќе падне, пушти контракт ќе ти потпишам.Купено на $239.
Jas Google многу ги ценам, се надевам дека ќе имам пак тква можност за докупување.
Ти бе уше дишеш или да доаѓаме на кондолесенс ?Kolku % ke bide down PINS za 1 saat? ja vikam edno 10% after hours....ajde da vidime.
Dobat summm dobar....sam sebe da se urocamKolku % ke bide down PINS za 1 saat? ja vikam edno 10% after hours....ajde da vidime.
Лош си до коска во моментот, но ок. Дали приметуваш нешо мој клевер мајнд? Како е можно Russell 2000 да паѓа перманентно цела година коа во исто време s&p расне 20%?. Расел е реалноста бе брат на реалниот сектор вис а вис вториве шо 4 компании го праат с енд п индексот.AJDEEE AMAZON BLOWOUT ER....WOW!!!
Автоматски споено мислење:
PINS Beat ER....0.49 $ mesto 0,45$ estimate....Lets goooo!!! 28$ AH!!!
Dobat summm dobar....sam sebe da se urocam
Преголем пад е ова, под дејство на алгоритмите кој ги активираат stop loss-овите. Ќе се свестат. А и најавени $39 милијарди за откуп на сопствени акции годинава. Ич не се секирам.Па и не ги купувам за месец дена јас. Ама овој пад е преголем под дејство и на сентиментот.Тендо брат, браос за тебе. Но, не те плаши шо они сами си зациментираа крш квартал во Q1,22. На крај на март имаш покачување на каматнитните стапки, акцијата ќе падне, пушти контракт ќе ти потпишам.
Berzata e maraton, ne sprit druze. Tocno, los sum do koska, celi 10-15% down overall, ako ja racuname i 1490.HK, koja e blind-tail a ne moj pik. Eden dobar den kako pred nekoj den i sum u green. Uste eden los den kako denes i ete sum na kupovna da uprosecuvamЛош си до коска во моменот, но ок. Дали приметуваш нешо мој клевер мајнд? Како е можно Russell 2000 да паѓа перманентно цела годиа коа во исто време s&p расне 20%. Расел е реалноста бе брат на реалниот сектор вис а вис вториве шо 4 компании го праат с енд п индексот.
Bravo. Za malku si me preteknalДокупено PINS во 21:34 на $24.51. 4то купување месецов.
Преголем пад е ова, под дејство на алгоритмите кој ги активираат stop loss-овите. Ќе се свестат. А и најавени $39 милијарди за откуп на сопствени акции годинава. Ич не се секирам.Па и не ги купувам за месец дена јас. Ама овој пад е преголем под дејство и на сентиментот.
ps. znam lugje, makedonci, sto pari pravat na PINS. Koga mozat oni, moze i cel svet. Otkako FB zabrani, ostanaa na PINS da pravat pari i dobro im ide...Дај не си ги мерете. Инсталирајте си Pinterest. Донесете малку елеганција во своите животи
SNAP 50%, PINS 30%.... A ovie od MSE svrsavaat na 5% dividenda od KMBAmazon $500 18.% rast za eden cas