ATP тенис - општа дискусија

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.719
Поени од реакции
43.767
Ај што не си ја сфатил поентата на тие постови ок, ама што има тоа врска со вреѓањето на тенисери?
Да бе, си правел магии, јасно ми е. :D

Туку, зошто воопшто го поврзуваш тоа со вреѓањето на тенисери не ми е јасно. Не го пишав тоа како одговор на твојот пост, твојот пост уште го немав ни прочитано кога постирав.

Медведев е готов иначе, не гледам како ќе го сврти мечов, едвај стои на терен.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.385
Поени од реакции
113.831
А што ако некој вреѓа тенисери? Ги заболе тенисерите кур што некој на Кајгана пишал за нив. :D
Зашо не е во ред, за индивидуален спорт се работи, џентлменски и треба да се задржи нивото на дискусија. 90% од ова што гледаш денес на темава се падобранци што не знаат ни правила во тенис ама ќе се изнапишат 300 глупости и ќе ја затрујат темава со рак.

Рафа лавовски се избори за 5 сет, да видиме кој остана со повеќе сила. Епски меч!

Џ

Џонтра Волта

Гостин
А што ако некој вреѓа тенисери? Ги заболе тенисерите кур што некој на Кајгана пишал за нив. :D
Не е џентлменски, доека на еден клик дистанца од темава имаш официјален расизам, хомофобија, вреѓање и исмејување на лица со посебни потреби од истиов лик кој приватно не пропушта прилика да спомне колку Новак е глупав, да му ја поебе цела фамилија, Мирка и Роџер Федерер редовно на тапет со серија навреди. Секој втор тенисер и тенисерка се дрско вреѓани ако го паднат на тикет.

Но ете битно Стекот никогаш не навредил тенисер на КАЈГАНА.
Коа се игра Вимблдон он дома се облака у бело.

Може и сега облекол кошула и палто.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
Зашо не е во ред, за индивидуален спорт се работи, џентлменски и треба да се задржи нивото на дискусија. 90% од ова што гледаш денес на темава се падобранци што не знаат ни правила во тенис ама ќе се изнапишат 300 глупости и ќе ја затрујат темава со рак.
На Кајгана пола од луѓето се пцујат меѓусебно, се тераат у курац, си редат од прабаби до бебиња во колепка и што уште не. Пасионирано расправање на теми за кои не знаат ништо е втората специјалност на мнозинството од форумов. Така да, тоа што го очекуваш е преамбициозно, и нема да се случи. :D

Член од
23 август 2010
Мислења
39.385
Поени од реакции
113.831
Ништо од ова не е точно освен тоа дека го нареков Новак глупав пошо шетал позитивен. Ама ајде не можам да се замарам со глупости да гледаме епски петти сет. ВАМОС

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.263
Поени од реакции
2.260
Што мислите, не го сака публиката Даниел оти е од Русија? Да беше од Швајцарија за него ќе беа се си мислам. Говедо.
Автоматски споено мислење:

едит: Извини Стек.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ништо од ова не е точно освен тоа дека го нареков Новак глупав пошо шетал позитивен. Ама ајде не можам да се замарам со глупости да гледаме епски петти сет. ВАМОС
Да не ја труеме темава, имаш хаха реакции на дел од тенисерските вреѓања од твоја страна.
На форумов. :smirce:

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.127
Поени од реакции
8.073
Кој знае што вие гледате. Ова издание на Медведев е едно 30% послабо од она што го одигра во финалето на УС Опен. Со овој тенис глатко ќе изгубеше од Новак.
haha jas pishav posle vtoriot set deka vo takva igra bi bil pobeden i gjole
ova sho go gledame od tretiot set navamu e fijasko na meckata
se podvrduvs vashiot muabet, fer e da se priznae

Член од
6 март 2019
Мислења
404
Поени од реакции
600
Не ми се верува. Колку битен меч, има шанса историја да испише и втор сет од раце испушта...

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Ironijata e toa sto ne bese pozitiven.. bese lazno "pozitiven", odnosno nekoj doktor srpski korumpiran mu dade papir deka e pozitiven

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.633
Поени од реакции
8.205
Не ми се верува. Колку битен меч, има шанса историја да испише и втор сет од раце испушта...
Секој пат му дава поклон идејки на форхендот на Могли. Држи го на бекхенд и толку, ама овој како да нема тренер.
Рафа ќе победи на автопилот.

Член од
6 март 2019
Мислења
404
Поени од реакции
600
Крај. Ја сврте бе старо магаре (y)

Шала на страна ама колку и да го мрзи некој Надал, ова е голем потфат. На сите тие повреди, на несреќни порази на турниров да се вратиш од повреда на 35 год и со ваков пресврт на 10 год помлад Медведев да му ја земеш титулава од рака...not bad :icon_mrgr: :cuc:

Kajgana Shop

На врв Bottom