Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
башка играше 2 меча 5 сета, Рафа имаше мала повреда минатиот меч едино така би имал Матео шанси, ако Рафа е повреден и не игра.. ако е здрав и прав ќе го збрише скроз. Нема бехенд, брзо се нервира, тотално неконстантен тенисер. 3 години стварно не разбирам како е топ 10..

башка играше 2 меча 5 сета, Рафа имаше мала повреда минатиот меч едино така би имал Матео шанси, ако Рафа е повреден и не игра.. ако е здрав и прав ќе го збрише скроз. Нема бехенд, брзо се нервира, тотално неконстантен тенисер. 3 години стварно не разбирам како е топ 10..
Па како играше финале Вимблдон пред неколку месеци?

Абе види Матео има добар сервис, и форхенд.. ама ти треба многу повеќе од тоа за да го победиш Рафа.
ja ne velam deka 100% ke go pobedi, spored mene 50-50 se sansite na toj duel isto kako na duelot cici-medo

Има негде на наши кладилници да се игра bet builder?
Меридијан ако имаш и ако не ги испозатворија зш ни Охрид ни Струга сум ги приметил последно време

Меридијан ако имаш и ако не ги испозатворија зш ни Охрид ни Струга сум ги приметил последно време
Сеа ме замисли, имаше една ама незнам дали е уште отворена.

Имаат тие онлајн со код да појдам во случај да има низ градов?

Сеа ме замисли, имаше една ама незнам дали е уште отворена.

Имаат тие онлајн со код да појдам во случај да има низ градов?
Имаше да со код мислам ако не сум помешал со друга

Иам тикет заборавен од декември а добитен, до кога може да се земат парите до 30 дена или 60 да не знае некој ?

Иам тикет заборавен од декември а добитен, до кога може да се земат парите до 30 дена или 60 да не знае некој ?
Прочитај правилник на кладилница а од која кладилница ти е може знам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom